2777
2789
عنوان

با وسایل درگذشتگانتون چه کردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5091 بازدید | 107 پست
من همسرم مرحوم شده، و در واقع خونه خودمه، بیشتر لباسهاش مد نظرمه

خدا رحمتشون کنه...و ب شما صبر بده...ب نظرم همون لباس های گرون و یا حتی تن نخورده رو هم خیرات کنید و بدین نیازمند..نیازمندهای زیادی وجود دارند که حسرت لباس نو و خوب دارند

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نطرم اینه چون خودمون تجربش داشتیم لباس اصلا نگه ندار فقط یادگاری ماندگار همین

دلم میخواد همه رو نگه دارم

ولی از یه طرف با خودم فکر میکنم موندن این همه لباس نو تو کمد چه کمکی به من و همسرم میکنه

از یه طرف وقتی میگم میخوام ببخشم جوری باهام رفتار میشه انگار خیلی زود همسرم رو فراموش کردم😭😭

ولی به خدا من فقط میخوام بهش ثواب برسه

ببخشید ولی الان من تو شرایط روحی افتضاحیم و نیاز به همفکری دارم

ان شالله ک ب ارامش برسی عزیزم من اول مادرم از دست دادم بعد 4سال پدرم وقتی ک پدرم بود ک فقط وسایل شخصی مادرم و دادن ب نیازمندان ولی با فوت پدرم با لطف دستور دادن عروسا همه چی فروخته شد و تقسیم شد حتی اگرم من چیزی برداشتم ب عنوان یادگاری باید هزینشو میدادم باورتون میشه چند روز بعد از چهلم سمسار اوردن برای تعیین قیمت اونم جلوی چشم منو خواهرام وای خدا چقدر دلم شکست تو سن 27سالگی یتیم شدن فوق العاده سخته با دیدن این رفتارا دیگه بیشتر بهم ریختم

دلم میخواد همه رو نگه دارم ولی از یه طرف با خودم فکر میکنم موندن این همه لباس نو تو کمد چه کمکی به ...

خانوم محترم کاملا شما رو درک میکنم و تسلیت میگم

من ۱۱ سال پیش پدر مادرم فوت کردن و خب باید دوران سخت افسردگی و مشکلات اون رو تموم کنید تا روح روان شما اروم بشه و اینکه فک کنی یک شب همه اینها پاک بشه وجود نداره زمان و گذشت روزها سبکتر میشی و قبول میکنی از لحاظ روحی که اون همسرشما وجود نداره🖤

پروسه اینکه قبول و کنار بیاد به روحیات خودتون بستگی داره و اینکه این اصرار به تموم‌کردن هیچ کسی به شما نمیتونه تحمیل کنه

انشالله شرایط بهتر شد سعی کنید لباسها و اون چیزایی که خاطرات تلخ براتون میاره رو دور کنید حتما

و یه یادگاری کوچولو موندگار نگه دارین 🖤🖤

ان شالله ک ب ارامش برسی عزیزم من اول مادرم از دست دادم بعد 4سال پدرم وقتی ک پدرم بود ک فقط وسایل شخص ...

روحشون شاد

خیلی نامردی کردن😔کم پیش میاد کسی که درد نکشیده بتونه درک کنه

من خودم چند تکه از وسایلش رو برای خانواده اش کنار گذاشتم ولی بازم گفتم بیان شاید از لباسهاش چیزی بخوان بردارن ، چه یادگاری چه واسه استفاده