2777
2789
عنوان

امشب برا دومین بار سایه دیدم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 66 پست
وای من داشتم میرفتم سرویس بهداشتی دیشب بعد فیلم ترسناکم دیده بودم ..به خواهرم گفتم باهام بیاد گفت بر ...

منم یکی دوسال پیش فیلم ترسناک میدیدم مخصوصا تو ژانرهای زامبی اینا،ولی جدیدا اصلا دوس ندارم ببینم کلا فازش پریده تو هم نبین تاثیر منفی داره رو آدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یکی دوسال پیش فیلم ترسناک میدیدم مخصوصا تو ژانرهای زامبی اینا،ولی جدیدا اصلا دوس ندارم ببینم کلا ...

اره میدونم، منم ژانر زامبی دوس دارم امروز یدونه سریال تموم کردم شب فرا رسیده ..

همش میخواستم سرمو بکوبم به دیوار همش دنبال خط مرزی میگشتم 😐🤦‍♀️

اره میدونم، منم ژانر زامبی دوس دارم امروز یدونه سریال تموم کردم شب فرا رسیده ..همش میخواستم سرمو بکو ...

من هشتگ زنده،قطار بوسان ۱و۲،جنگ جهانی زد،۲۵روز مانده تا آزادی،طلوع،حریص ،....خیلی دیدم الان یادم نیست آخریش ک غم و اندوه بود دیدم منو از هر چی فیلمه متنفر کرد کلا ترسناک و چندش آور بود و غمی ک پایانش داشت منو روانی کرده بود ی مدت

من هشتگ زنده،قطار بوسان ۱و۲،جنگ جهانی زد،۲۵روز مانده تا آزادی،طلوع،حریص ،....خیلی دیدم الان یادم نیس ...

وای اینم خیلی خوب و چندش آوره اما آخرش معلوم شد همش شبیه سازی بوده

آره ما هم با پنبه اینکار میکنیم نمیدونم شنیدی یا نه ،ولی با ماهیتابه نمیدونم باید از مامانم بپرسم بع ...

میخواستم بهت بگم از لبو لبو نیست که از کربلا گرفتی و نی نی سایتیا گفتن شیطانیه ؟

تا اینکه اینو گفتی که از کربلا هی صدام میکرد یکی 

یعنی ممکنه واقعا از لبولبو باشه؟اگر اینطوره پس بندازش بیرون از زندگیت و یه پاکسازی با اسپند و نمک بکن تو خونه ات و آیه الکرسی و چهار قل بخون به آب و بریز چهار گوشه خونه ات 

نمک بجوشونی بزاری سرد بشه بریزی ورودی خونه هر چی جادو هست باطل میکنه

عزیزم میشه اینو بگی چطوریه نمک بجوشونیم جریانشو نمیدونم 

یعنی تو آب نمک بزاریم بجوشه بعد بریزیم برا چی خوبه اونوقت 

من حس میکنم یکی برام طلسمی چیزی زده یا نمیدونم دلی هنوز دنبالمه بعد سالها آخه من خواستگار پرو پاقرص و گیر زیاد داشتم و رد میکردم.  بخاطر مسائلی تو زندگیم گاهی حس میکنم اونها منو دعای بد  یا جادو کردن 

یه مدت چله سوره یاسین گرفتم و سوره بقره پخش کردم اصلا سبک شدم و زندگیم سر روال افتاد اما دوباره حس میکنم یه انرژی‌های به سمتم برگشته حالا نمیدونم میخوام ببینم اینی که شما میگی چی هست و روشش دقیقا چطوره که انجام دادی و نتیجه گرفتی