2777
2789
گلم مبارک باشه دست رو سرمن چند ماه اقدام بودی 

قربونت

فک کنم 1سال

اما مدام نه

بهتر بگم من از اسفند تا الان اقدام کردم

چون قبل اون کیست داشتم و نمیدونستم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
نه عزیزم امضامو بخون

جونم

امیدوارم تا تموم نشده نی نیت بیاد تو دلت🌹🌹

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم امیدوارم تا تموم نشده نی نیت بیاد تو دلت🌹🌹

مرسی عزیزم  

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

نه عزیزم امضامو بخون

امدوارم تا تموم نشده، نی نی نازت مهمون دلت بشه❤️

خخ دوباره برات تایپ کردم 😂😂😂😂

😂ان شاالله دوبار تایپ کردی زودتر نتیجه میگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

😂ان شاالله دوبار تایپ کردی زودتر نتیجه میگیرم

وااای خداااا کنه

دومی رو بهتر تایپ کردم مامان خانم آینده❤️❤️

وااای خداااا کنه دومی رو بهتر تایپ کردم مامان خانم آینده❤️❤️

فدات شم عزیزم😊❤

تو روخدا برای منم دعا کن این روز خوب نصیب منم بشه 😭 انتظار خیلی سخته😭😭 خوشحالم برات که مادرشدی

امروز اتفاقی امدم سایت.

تاپیک مادر شدنت رو دیدم.

خوشحالم ب آرزوت رسیدی عزیزم❤

امروز اتفاقی امدم سایت. تاپیک مادر شدنت رو دیدم. خوشحالم ب آرزوت رسیدی عزیزم❤

مرسی مهربون😍 الان دخترم ۳ سالشه و یه دختر ۷ ماهه هم دارم 

این روزا از مادر بودن خیلی خستم کل وقتمو این دوتا وروجک پر کردن الان پیامتو دیدم یادم افتاد چقدر منتظر بودم که خدا بهم نی نی بده و حالا که داده من دارم ناشکری میکنم از شیطنتشون

ممنون که به یادم بودی ان شاء الله به آرزوهات برسی عزیزم❤️

مرسی مهربون😍 الان دخترم ۳ سالشه و یه دختر ۷ ماهه هم دارم این روزا از مادر بودن خیلی خستم کل وقتمو ا ...

مبارکت باشه خااانم❤🥳😘

سلامت و شاد باشی همیشه کنارشون.

پسر منم هفته بعد ۴سالش تموم میشه😍

واقعا مادر بودن سخته.

اما تو الان دقیقا وسط آرزوهای گذشتت هستی

پس با تمام خستگی سعی کن لذت ببری ک این روزها هم گذراست❤

مبارکت باشه خااانم❤🥳😘سلامت و شاد باشی همیشه کنارشون.پسر منم هفته بعد ۴سالش تموم میشه😍واقعا مادر ب ...

ممنون عزیزم آره سعی میکنم لذت ببرم از کودکیشون و شیرین زبونی هاشون 

ان شاء الله خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه🌹