saharhn مدیر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 عنوان و بالاخره یه روز خوب اومد🙈 | مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 42 پست نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است. 1399/01/27 | 17:21 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parasto76 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 10401 🙏🙏عزیزی تو روخدا برای منم دعا کن این روز خوب نصیب منم بشه 😭 انتظار خیلی سخته😭😭خوشحالم برات که مادرشدی
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مبارکه خوش به حالت حالتو خریدارم 😍😍😍 🙈🙈🙈خییییلی خوشحالم الان از درون نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
رهااااایی عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 18034 مبارک باشه گلم درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 دعا کن قسمت منم بشه با اینکه ۵ماههازدواج کردم ولی خیلی دوس دارم مامان بشم واای زود ک عزیزماول برو با شوهرت همه کار بکن، گردش سفر، تفریحبعد ب بچه فکر کن. البته امیدوارم هر موقغ ک وقتش بود خدا بهت هدیه بده❤️❤️ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
rrhane عضویت: 1399/01/10 تعداد پست: 1913 واای زود ک عزیزم اول برو با شوهرت همه کار بکن، گردش سفر، تفریح بعد ب بچه فکر کن. الب ... فداتشم گلم دست خودم نیس عاشقه بچه ام
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 تو روخدا برای منم دعا کن این روز خوب نصیب منم بشه 😭 انتظار خیلی سخته😭😭 خوشحالم برات که مادرشدی قربونت برماین وقتا ک آدم خسته شده از صبرخدا ی موقعی بهت میده ک انظارش رو نداریجدی میگم، وقتی ک انقدر صبر کردی و نشدی مدت ولش کن، خودش اتفاق می افته... ب زودی مادر شدن شمارو هم میبینیم😍😍🌹 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم ای جونمشما ک از من مامان تریامیدوارم سالم و سلامت ب دنیا بیاد❤️🌹 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
parasto76 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 10401 قربونت برم این وقتا ک آدم خسته شده از صبر خدا ی موقعی بهت میده ک انظارش رو نداری جدی میگم، وقتی ک ... مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه😢
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم مگه حامله نیستی؟ 😁😁من گیج شدم، زده 7هفته ک نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
فاطیما۳۰ عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 6141 گلم مبارک باشه دست رو سرمن چند ماه اقدام بودی ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 فداتشم گلم دست خودم نیس عاشقه بچه ام پس زود زود مامان میشی شیطون😂🌹 نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 مگه حامله نیستی؟ 😁😁 من گیج شدم، زده 7هفته ک نه عزیزم امضامو بخون در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
saharhn مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 320 مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه😢 میشنوه، اما یادت باشهوقتی ک مادر شدیبیا همینجا و بهم خبر بده تا منم مثل تو خوشحال شم از مادر شدنت❤️ نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی...حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
parasto76 عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 10401 میشنوه، اما یادت باشه وقتی ک مادر شدی بیا همینجا و بهم خبر بده تا منم مثل تو خوشحال شم از م ... چشم 😍😭