2777
2789
مبارکه خوش به حالت حالتو خریدارم 😍😍😍

🙈🙈🙈

خییییلی خوشحالم الان  از درون

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن قسمت منم بشه با اینکه ۵ماههازدواج کردم ولی خیلی دوس دارم مامان بشم

واای زود ک عزیزم

اول برو با شوهرت همه کار بکن، گردش 

سفر، تفریح

بعد ب بچه فکر کن. 

البته امیدوارم هر موقغ ک وقتش بود خدا بهت هدیه بده❤️❤️

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است
تو روخدا برای منم دعا کن این روز خوب نصیب منم بشه 😭 انتظار خیلی سخته😭😭 خوشحالم برات که مادرشدی

قربونت برم

این وقتا ک آدم خسته شده از صبر

خدا ی موقعی بهت میده ک انظارش رو نداری

جدی میگم، وقتی ک انقدر صبر کردی و نشد

ی مدت ولش کن، خودش اتفاق می افته... 

ب زودی مادر شدن شمارو هم میبینیم😍😍🌹

مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم

ای جونم

شما ک از من مامان تری

امیدوارم سالم و سلامت ب دنیا بیاد❤️🌹

مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن مامان شم

مگه حامله نیستی؟ 😁😁

من گیج شدم، زده 7هفته ک

فداتشم گلم دست خودم نیس عاشقه بچه ام

پس زود زود مامان میشی شیطون😂🌹

مگه حامله نیستی؟ 😁😁 من گیج شدم، زده 7هفته ک

نه عزیزم امضامو بخون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه😢

میشنوه، 

اما یادت باشه

وقتی ک مادر شدی

بیا همینجا و بهم خبر بده تا منم مثل تو خوشحال شم از مادر شدنت❤️