2777
2789

من رفتم.هر دکتر فقط ساعتی حق دیدن ۴ تا مریض رو داره.

تنها ۴ نفر بیشتر نمیزارن داخل سالن بشینه.

خیلی دکترم مراعات کرد همه لباساشون ابی و ماسک و از قبل ضد عفونی کرده بودن مطبو

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا ماسک و دستکش

تو بشین تو ماشین شوهرت بره مطب نوبتت شد بزنگه برو بالا

اگه هم دراز کشیدی معاینه چیزی کرد اومدی خونه با لباسات برو حموم

دستتم اصلا ب ماسک و صورتت نزن

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

ب راحتی .دست ب‌ صورتم نمیزنم فقط‌ . اونجا ام هی ضدعفونی میکنم. چندروز دیگه ام باید برم بیمارستان تازه واسه زایمان 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ب راحتی .دست ب‌ صورتم نمیزنم فقط‌ . اونجا ام هی ضدعفونی میکنم. چندروز دیگه ام باید برم بیمارستان تاز ...

وای خدا به دادت برسه خیلی سخته تو این اوضاع من هنوز دوماه دیگه وقت دارم

خوش به حالت .از کجایی؟ دکترت گیه؟ کاش دکتر منم همینطوری باشه

عزیزمممم.

من شیرازم.

خانوم دکتر لیلا قاعدیان رونیزی

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
وای خدا به دادت برسه خیلی سخته تو این اوضاع من هنوز دوماه دیگه وقت دارم

نه سخت نییس . سختش میکنیم . فقط باید دست ب‌جایی نزنیم همین 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه