2777
2789

مادرشوهرم نمیخواد به بچم شیر خشک بدم 

منم نمیخوام شیر خودمو بدم 

یعنی تا ۳.۴ ماه میدم بعد ول میکنم من از شیر دادن متنفرمممم

بعد هررررر اتفاقی افتاد میره پیش شوهرم میشینه میگه بخاطر شیر خشکه اینجوری شده 

خب بچه کوچیکه گریه میکنه دلش درد میگیره بدخواب میشه چه ربطی به شیر داره اخه 

پدر منو در اورده میترسم بخدا شیشه دست بگیرم که میشورتم میزارتم کنار 

یکاری کرده پدر شوهرم قوطی شیر بچمو انداخت دور گفت دیگه دستت نبینم 😭😭😭😭

کم کم رو شوهرمم داره تاثیر میزاره 

اخه ب اونا چ

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چه ربطی داره به اون اخه پوووووووف

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه دوست نداری زیر بار نرو 

کوتاه اومدن زیاد خوب نیست

البته اگه منجر به اتفاقای بدتر نمیشه 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

وا به کسی چه؟ یعنی دلسوزتر از مادرن؟

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
شیر خودتو بده بزا خوب رشد کنه. برای قدش خیلی تاثیر داره. برا هوشش خیلی تاثیر داره. 

این یه انتخابه . یکی انتخاب میکنه دوسال شیر بده یکی انتخاب نمیکنه 

من خوشم‌نمیاد شیر بدم به بچه اولم هم ندادم 

تقصیر خودته اگه یبار محکم و با عصبانیت حرفتو بزنی و بگی صلاح بچمو خودم میدونم دیگه ازین غلطا نمیکنن

ملوچک نازار تورو چه به این همه عصبانیت عزیزم 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
خوب شیر بده این همه مادر شیر دادن به هر حال کسی که مادر میشه یه وظایفی رو قبول میکنه شیرخشک برای ماد ...

عزیزم از سری وظایف مادرانه شیر دادن نیس . به اندازه کافی زحمتشو میکشم که اسم مادر رو یدک بکشم 

این یه انتخابه . یکی انتخاب میکنه دوسال شیر بده یکی انتخاب نمیکنه  من خوشم‌نمیاد شیر بدم به بچ ...

شیر خشک روهمه تاثیر مثبت نداره. ی موقع دیدی باشیر مادر نخوردن بچه بعدا قدش کوتاه میشه. زبروزرنگ نمیشه. خوددانی.

.