2777
2789
عنوان

من از دست این ادم چیکار کنم ؟؟کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست

اولا اینکه به اونا هییییچ ربطی نداره

بچه خودته

بعدم عزیزم بهتره ب طفلی شیر خودتو بدی من تو روانشناسیم خوندم از لحاظ روحیم واسه بچه خیلی خوبه 

چ برسه به اینکه شیر خودت کجا شیر خشک کجا

بازم تصمیم با خودته👑🌹

👑والا الان خوشگل زیادشده قدیما دوسه نفربیشتر نبودیم😎😌      به لطف خدا و شهید ابراهیم هادی   من عروس سال 1400 هستم😍👑❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملوچک نازار تورو چه به این همه عصبانیت عزیزم 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا بعضی چیزا رو آدم میشنوه فشارش میره بالا اونا دایه مهربان تر مادر شدن خب شیر خشک که بد نیس که پدر شوهر و مادر شوهرش اینجوری کردن. نفسسسسس عمییییق😤😤😤😤😍😅😅😅😅

اولا اینکه به اونا هییییچ ربطی نداره بچه خودته بعدم عزیزم بهتره ب طفلی شیر خودتو بدی من تو روانشنا ...

دقیقا شیر مادر حتی اگه کم و رقیقم باشه بازم ویتامین بیشتری نسبت به شیر خشک داره

🖤عزیز وطن غریب وطن بی نوا وطن🖤نفسم این خاکه خون گرمم پاکه🖤
بخدا بعضی چیزا رو آدم میشنوه فشارش میره بالا اونا دایه مهربان تر مادر شدن خب شیر خشک که بد نیس که پد ...

😂😂😂😂ولشون کن به اعصاب خودت مسلسل باش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
بخدا بعضی چیزا رو آدم میشنوه فشارش میره بالا اونا دایه مهربان تر مادر شدن خب شیر خشک که بد نیس که پد ...

باور میکنی چرا ؟؟؟ چون وزنش یکم زیاد شده واسه بچه ۵۰ روزه تپلیه 

از صصصصب میگه بچه قند میگیره بچه ناراحتی قلبی میگیره بچه رو عیبی میکنی  چاق میشه فلان میشه چشمش میزنن بچه رو میکشی 🤦‍♀️🤦‍♀️