2777
2789

بچه ها این حالت برای من خیلی پیش آمده من تقریبا نصف خوابام تو یه مکانه همیشه تو اون مکان دارم میدوم و از دست کسی قایم میشم نمیدونم واقعا چرا اینطوره

خیلی استرس میگیرم شبا 

بخاطر همین چنروزی هست تا ساعت ۶که هوا روشن بشه بیدارم بعد میخوابم

یا وقتی قبل  ۶ میخوابم یدفعه  از خواب میپرم یه حالتی که انگار از جایی پرت شدم

بخاطر همینا خیلی از شب میترسم شبا خیلی بهم سخت میگذره😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره    من یه نذری داشتم ب خدا گفتم اگه براوردش میکنی من تو خوابم یه سید ببینم.....ماها گذشت    یروز تو سلف دانشگاه یه پسرو دیدم دوستام باهاش سلام احواپرسی کردن      منم همش میگفتم اینو کجا دیدم....یهو یادم اومد تو خوابم ...۶ماه طهر شب صبح وقت و بی وقت میخوابیدم  خوابشو میدیم   اخرم کاشف بعمل اومد سیده😔😔😔😔

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
من خوابای دنباله دار میبینم انگار اونجا دارم زندگی میکنم همیشه هم ی خطری تهدیدم میکنه

اره خوابای دنباله دار 

تو خواب همش با خودم میگم کی بیدار میشم!!یعنی قشنگ میتونم فک کنم 😐

برات عجیب نیس

نه.استرس رو خواب اثر میزاره.وقتایی که میبینم اون خوابارو میفهمم خیلی فشتر رومه و باید راحت بگیرم یکم همه چیو.یکیش اینه دندونام میشکنه میریزه.یکیش اینه امتحان دارم نخوندم.یکیشم اینه شوهرم دوست دختر داره😂

اره خوابای دنباله دار  تو خواب همش با خودم میگم کی بیدار میشم!!یعنی قشنگ میتونم فک کنم 😐

اره بعضی وقتام ی نفر تعقیبم میکنه و میدونم ک میخواد بهم اسیب بزنه همش با خودم میگم این خوابه واقعی نیست😐