2777
2789
عنوان

پسر دوساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 92 پست

من چی بگم پسرم‌۸ماهشه باز حامله ام 😃خداجفتشو برات حفظ کنه براش وسیله بازی جذاب بخر چیزی که تازگی داشته باشه سی دی کارتون بزار بهش قول جایزه بده اگه پسر خوبی باشی جایزه میگیری یا ازش تعریف کن وای چه پسر خوبی دارم چه مودبه چه ساکته 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من چندساعت پیش داشتم فک میکردم یه تاپیک بزنم بگم برام دعاکنید بمیرم وراحت شم پدرمو دراورده ..من یه دختر ۲۳ ماهه دارم دااااغونم

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa

من دوقلو دو ساله دارم هلاک شدم.موسیقی مبخوام گوش بدم میان ریاست

میخوام فیلم ببینم میاد ریاست کنترل مدام تو دستشونه میخوام جارو کنم سر جارو دعوا میکنن میخوام چیزی بنویسم خودکار میخوان میخوام بخوابم هی میان‌میشینن رو سرم..ای خداااا

خدا تحملت رو زیاد کنه.میدونم دوقلو داشتن خیلی راحت تر از یکی داشتنو همراهش حامله بودنه

فقط میتونم بگم فکر کن ب شش ساله دیگه..قسمت ارامبخشش همونه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منم الان تادادنزدم نخوابیدروانیم کرد 

بچه های حالامعلوم نیست چین 

ازساعت ۳بردمش بخوابه چشماش بلندنمیشه ولی هی پیچ می خوره 

همه کارام مونده 

دیوونه شدم هی بامحبت عزیزم بخواب 

اخرتادادنزدم نخوابیدلامصبابی شخصیتن اصلا اههههه 

چقدربچه بودم رام واروم بودم 

خونه روکرده طویله همه چی وسطه 

موندم عمیق شه خوابش برم جمع کنم

خداروشکر که مجردی

خخخخخخ شایدم نزنم 

بالخره مادر نشدم درک ننیتونم بکنم شما و 😂😂😂😐🙄

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
بچه هات چند سال اختلاف سن دارن؟همسدت کمکت میکرد؟

پسرم داره 5ساله میشه 3ماه مونده 

دخترم یه سالشه تقریبا 

شوهرم خیلی تو بارداریام کمک می‌کرد خیلی هوامو داشت مهمتر از همه درکم می‌کرد خداروشکر

ولی خب ساعت کاریش زیاده فقط جمعه ها تعطیله ولی هر وقت خونه بود کمک میکرد

من دوقلو دو ساله دارم هلاک شدم.موسیقی مبخوام گوش بدم میان ریاست میخوام فیلم ببینم میاد ریاست کنترل ...

نه عزیزم تو ۶سالگی بدترن😁.دختر خاله ام دو تا پسر داره با ۱۸ماه اختلاف سنی.میگه روزی نیست یقه همو پاره نکنن.

پسرم منم دقیقا همینه با این تفاوت ک من باردار نیستم،منم خیلی دعواش میکردم قبلا بعدا تصمیم گرفتم خودم ...

میدونم چی میگی.منم همیشه اینجوری نیستم چندروزه اینجوری شدم.

از صبح آهنگ گذاشتم رقصیدیم باهم بازی کردم باهاش به خالهاش زنگ زدیم تصویری 

ولی ...

من دوقلو دو ساله دارم هلاک شدم.موسیقی مبخوام گوش بدم میان ریاست میخوام فیلم ببینم میاد ریاست کنترل ...

عزیزم من تورا قدیما یادمه 

خودمم سال ۸۷ عضو شدم 

بچه دار نمیشدی یادمه ای وی اف ایناها میکردی 

من خودمم بچه دار نمیشدم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام عزیزم،موقعیت سختی داری،من دخترم 19 ماهشه دقیقا همین کارارو میکنه،بچه ها همون خود ما هستن در اندازه ی کوچیکتر،باید ب خودت بگی اون دوست داره این کارارو و اینکه متوجه نیست،من روی فرشام خیلی حساس بودم و بهش گیر میدادم ک چیزی نریزه،اما با توجه ب کتابایی ک خونده بودم«اگ نذاری توی این سن بچت شیطونی وبچگی کنه باید در اینده منتظر رذالت باشی ازش»اونموقع کنترلش خیلی سخت میشه،بزار بریزه بپاشه،برات مهم نباشه ظرفت شکست،فرشت خیس شد،کثیف شد،همه ی اینا بعد از زایمانت چاره داره،نذار پسرت الان اذیت شه،سرشو با چیزی ک دوست داره گرم کن بعد برو سراغ اشپزی،مثلا یه لگن کوچیک نصف لیوان اب بریز توش چند تام اجر بازیاشو بنداز توش بازی کنه سرگرم شه،تهش اینه نصف لیوان ابو میریزه رو لباسشو فرش،اما بهش خوش میگذره،بذار انرژیشو تخلیه کنه،بچه ها نباید مثل ما همیشه بشینن

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷