2777
2789
عنوان

پسر دوساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 92 پست

دختر منم ۱۹ ماهشه و همینجوریه

چیزایی که براش تازگی دارنو بزار جلوش تو آشپزخونه بازی کنه.ملاقه و آبکش و اینا.

توی یه کاسه یه کم آب بریز و یه لیوان کوچولوهم بده دستش هی از تو کاسه آب بریزه تو لیوان و برعکس ولی آب کم باشه چون آخرش همه رو میریزه زمین.

نمک و نمکدون نشکن بده دستش باهاشون سرگرم شه.

وقتی خوابیده غذا بپز.

از همسرت کمک بگیر.

براش شعر بخون و با حرف حواسشو پرت کن.

بفرستش دنبال نخود سیاه مثلا بگو برو فلان اسباب‌بازیتو بیار(جلو چشمت باشه‌ها)

به این فکر کن که اون فقط دوسالشه و هیچی نمیفهمه و نمیخواد اذیتت کنه.

فکر کن وقوی دادمیزنی سرش یا کتکش میزنی دردش میاد و میترسه.

فکر کن یه آدمی که چندبرابر از تو بزرگتره هی دعوات کنه چه حالی میشی؟

اینا راهکارایین که خودم استفاده میکنم امیدوارم به دردت بخوره

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
منم الان تادادنزدم نخوابیدروانیم کرد  بچه های حالامعلوم نیست چین  ازساعت ۳بردمش بخوابه چ ...

تجربه ثابت کرده به بچه بی احترامی کنی بهت بی احترامی میکنه نزش بهش توهین نکن چون همون طوری جوابت و میده

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا نزنش مردم حسرت بچه را می‌خورن اون چه گناهی کرده شما زود باردار شدی با کارتون مشغولش کن ...

میدونم  

واسه کارای عید کارگر گرفتم پشیمون شدم انقد که یواش یواش کارکرد.ی روز فقط ی آشپزخونه کوچیک تمیز شد

میدونم چی میگی.منم همیشه اینجوری نیستم چندروزه اینجوری شدم. از صبح آهنگ گذاشتم رقصیدیم باهم بازی کر ...

مشکل از بچه ها نیست که مشکل از ماست شما هم بخاطر شرایطت حساس شدی ماها میگیم بچه همش خودش بازی کنه و ما هم با خاطر آسوده ب کارامون برسیم هر وقت عصبانی شدی قبل هر کاری دوتا نفس عمیق بکش راحت تر میشه خودتو کنترل کنی.

بمیری از دست بچه دو ساله راحت شی؟؟🤣🤣🤣🤣

اره 🤐🤐🤐الان خودمم فک میکنم خنده م میگیره....ولی واقعا هیولان بعضی بچه ها...چندروز خونه بابام بودم .روزاخربابام گفت این بچه ای که تو داری مال هرکی بود تاالان دیوونه شده بود خداصبرت بده😂

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
پسرم داره 5ساله میشه 3ماه مونده  دخترم یه سالشه تقریبا  شوهرم خیلی تو بارداریام کمک می‌ک ...

خوبه پس .۴سال اختلاف سنی دارن‌.نه من مسرم کمکم نمیکنه بلکه رو اعصابه.میخواستم دخترمو از پوشک بگیرم اونقد غر زد اخر اورد به بچه پوشک پوشوند😒😒

خوبه پس .۴سال اختلاف سنی دارن‌.نه من مسرم کمکم نمیکنه بلکه رو اعصابه.میخواستم دخترمو از پوشک بگیرم ا ...

آره اختلاف سنیشون خوبه من راضیم 

قبلا اگه شرايط مالیمون بهتر بود زودتر اقدام میکردیم اما خداروشکر الان راضیم

این حرفو مادرشوهرمم بهم گفت.البته اون زخم زبون زد

خلاصه خداکمکمون خواهر....انشالله زودی بزرگ شن واروم...منکه همش ازخدامیخوام منوکلا نازا کنه نکنه دوباره حامله شم😂

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa
مگه بچه دوساله چقد میخوابه.چندتا کارمو بکنم آخه وقتی خوابه

بذار کارهات بمونه.کارهای واجب رو کن.خودتو به بیخیالی بزن.اگه ماشین ظرفشویی نداری سعی کن سریع یکی بخری.چون با دو تا بچه خیلی دستتو میگیره.وقتی همسرت خونه است  چند جور غذا بپزی بذاری فریزر.دیگه حداقل دو سال برنامه ات اینه.

من وقتی دخترم شب میخوابه دو ساعت بیدار میمونم ظرف ها رو میشورم دستمال میکشم هرجا جارو دستی لازم داشت میکشم و لباسها رو میندازم لباسشویی،حیاط یه آب میزنم و وسایل ناهارو اماده میکنم ،هفته ای دوبار هم همسرم کل خونه رو جاروبرقی میندازه

دنیام دخترم
والا دیگه مغزم نمیکشه  به خدامن خیلی ارومم  این اصلامثل من وبچگیام نیست

ولی هر چقدر هم طاقت نداشتی نزنش و توهین بهش نکن چون با خودت دقیقا همین طوری رفتار میکنه

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد