2777
2789

میگم این شوهر من هرچی میخره به نام خودش میزنه اصلا انگار نه انگار من هستم وجود دارم همیشه هم دم از دوست داشتن میزنه من واقعا هیچ پشتوانه ای ندارم.اخه چرا نمیزنه نمیدونم چرا منم به شخصیتم اجازه نمیدم اما تو دلم واقعا ناراحت میشم..االان قراره یه ماشین جدید بخره بچه ها بیان بگید چیکار کنم اینو به نام من کنه خواهرانه،راهنمایی کنید،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ شوهر من باز با ماشینش ی جا منو می‌رسونه کرایشو میگیره

برا مرگم دعا کنید کل بدنم پر جا تیغه گردن پا دست همه جا جای تیغه میتونم عکس بگیرم بیمارستان رفتم همه چیز دست زدم ولی کرونا نگرفتم بالا 60قرص خوردم ولی زندم برا مرگم دعا کنید میتونم برم ده طبقه خودمو پرت کنم بمیرم ولی ابرو خانوادم می‌ره اگ مثل مریضی کرونا بمیرم خب میگن مریض شده مرده ابرو خانوادم نمیره دعا کنین سرطان دردی کوفتی بگیرم بمیرم

با خنده شوخی دلبری بگو که اکه گفت نه هم بهت برنخوره .

بگو این به اسم منه دیگه؟ 😀

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من شوهرم دوتا ماشين تا الان عوض كرده و هردوتا ب اسم من بود

خونه اي ك توش هستيم ب اسم من زد

چندوقت پيش بهم گفت ميخام ي زمين بخرم اينقدپول نياز دارم گفتم من بهت ميدم اما ب اسم خودم بخوره

من ازش ميخام و خودشم زياد بدي نيست قبول نكنه

ميگم من فردا چيزيم شد يچيزي تو و پسرم داشته باشين 

خانوادم ازتون نگيرنشون

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️