2777
2789

من پسر شش ماهم رفلاکس پنهان داره..رانیتیدین بهش میدادم الان چن روزه دور ریختم همش گریه میکنه و رفلاکسش بیشتر شده..شما چی بهش میدین؟

رانیتیدین خوب نیس بنظرم منم دکتر همینو نوشت اما هیچ تاثیری نداره تا قطع میکنم باز رفلاکسش بیشتر میشه تو این وضعیتم نمیشه دکتر بردش

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رانیتیدین فقط برای ترش کردنشه 

دد پیچه هم توی رفلاکس هست ک بیبی کییر کولیکیز و..معمولا تجویز میکنند 

ولی اساس کار  شیبدار خوابیدنش هست اروغش رو بگیری و گذر زمان هست

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

دختر من از بدو تولد رفلاکس داشت. اما دکترش هیچ دارویی بهش نداد. کلی رژیم غذایی به خودم داد و تاکید کرد که حتما با زاویه 30 درجه بخوابونیمش. گفت نوزاد باید تا پایان 5 ماهگی یاد بگیره که چطور شیر بخوره که مشکل پیدا نکنه. خدا رو شکر همینطور هم شد و الان که 8 ماهشه دیگه حتی رو زمین مسطح هم مشکلی نداره

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
عزیزم رانیتیدین حذف شده جدیدا از داروها اعلام شده  سرطان زاست ببین من دیگه استاد شدم تو رفلاکس ...

آرت..پنج ماهه ب پسرم رانیتیدین میدم خیلی نگرانم..میشه توضیحدبدین؟؟چیا بخورم و چی و حذف کنم؟

محصولات گاوی نخور گوجه و بادمجون و چیزاریی که رفلاکس رو تشدید میکنه نخور سعی کن آب پز بخوری واقعا تاثیر داره بچه رو حتماآروغ بگیر و زیرسرشو بلند کن و بعاز غذا یا شیر سریع نخوابونش حواست باشه خیلی

محصولات گاوی نخور گوجه و بادمجون و چیزاریی که رفلاکس رو تشدید میکنه نخور سعی کن آب پز بخوری واقعا تا ...

اینارو تا پنج ماهگیش رعایت کردم..ولی گوجه فرنگی و خوردم.مابقی و نخوردم...بعد بچمم باشیر میخوابه آخه😔