همش خودمو به بی خیالی میزنم... ی چیزی ته دلم میگه پیام بدم و کلی بارش کنم که راحت شم.شوهرم چت هارو پاک کرده بود.همش در حد چندتا جمله مونده بود که شوهرم گفته بود همیشه تنهاس و احساس تنهایی میکنه... دخترم نوشته بود آخی الهی... شوهرم براش شعر نوشته بود ازش پرسیده بود کجایی... شما بودین پیام میدادین؟
پس کی میرفت سرکار شوهرت؟یعنی روزا سرکار بود شب از ساعت چند تا چند میرفت رفیق بازی که میگی همش تنها ب ...
کارش کلا نیمه وقته شش صبح میرفت تا سه و چهار بعد از ظهر.از اون طرفم تایم رفیقاش بود تا دوازده و یک.اگه خودمو میکشتم و گریه زاری نه و ده میومد اونم مست عین چی میخوابید
عزیزم انشالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد مراقب پسرت باش🌹🌹🌹
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
من شده بیان دایرکتم چی بنویسن با وجودی زدم متاهل بعضی پسرا و مردا خیلی بی شعورن درک ندارن منم بلاک و ریپورتشون میکنم حتی یکبارم اهمیت ندادم به این چیزا.چرا شوهرت اینجوری گفته خب خودشم مقصره وگرنه چه دلیلی داره با کسی نمیشناستش چت کنه
امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من شده بیان دایرکتم چی بنویسن با وجودی زدم متاهل بعضی پسرا و مردا خیلی بی شعورن درک ندارن منم بلاک و ...
میدونم عزیزم... همین ک خودمو آزاد کنم بهترین تنبیهه.امشب دوستش پی ام داده ی آهنگ فرستاده میگه شوهرت داده.باز نکرده پاکش کردم...باز کلی پیام داد و گفتم اگه میخواستم چیزی برام توضیح بده بلاکش نمیکردم... ولی اون خانومم مطمئنم میدونسته متاهله.چون بغیر اینستا تو ی گروه تلگرامی بودن و تو اون گروه شوهرم از پسرم خیلی فیلممیفرستاد