2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2866 بازدید | 161 پست
اول تصمیم بگیر که اگر ثابت شد خیانت کرده میخوای چکار کنی؟بمونی؟بری؟چیزی به نامت کنه؟نکنه؟ بعد صبر ک ...

همیشه هرچی میدیدم ازش توجیه و بهاانه میااورد.میدونست ظرفیت دروغش تکمیله.چیزی نگفت...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خودتم اینکارا بکنه همین جمله را به خودت میگی

سوال برعکسش بهتره . اگر یه خانم متاهل اینکارو بکنه هیچ مردی شوهر اون خانم یا مردی که با اون زن وارد رابطه شده رو مقصر میدونه ! قطعا نه. 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
دلم آروم نمیگیره...دوس دارم بگم خداروشناختی شدی دلیل جدایی من؟

الان جدا شدی؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
برو یه پیج تقلبی پسرونه بساز بعد عین وون جملات رو با پیج پسرونه برای خودت بفرست بعد صبر کن تا شوهر ...

تموم کردم همه چی رو.البته نه فقط بخاطر  چند تا چت

تنها نیست هرزه است . این اراجیفو گفته که اون دختر رو هم مثل زن بدبختش ، اغفال کنه

دقیقا ایجور مردا در ان واحد با چنتا زن ودختر دوست هستن و به همشون هم میگن تنهام وزنم سرده و به خودش نمیرسه و باهم تفهام نداریم و مجبورم که باهاش موندم

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
شوهرتو به رگبار ببند!

تنهاش گذاشتم.نه فقط بخاطر چت هاش... ی عمر تنهام گذاشت...شب و روز تنها بودم... عالم و آدمو واسطه کردم که دست از رفیق بازی و عیاشی برداره

دقیقا ایجور مردا در ان واحد با چنتا زن ودختر دوست هستن و به همشون هم میگن تنهام وزنم سرده و به خودش ...

انقد ازش سر بودم که هرکی منو باهاش میدید میگفت زوری شوهرت دادن؟

نه ولی قهرم.شنبه میخوام دادخواست طلاق بدم

اها؛بچتو میخوای چیکار کنی؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)