2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست
این رنگ ها گروه لاغریته! تایپکه رژیمه

میشه به منم بفرستین تا منم بیام بد جور به یه رژیم لاغری نیاز دارم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که شوهرم گاهی وقتا استوری از پسرم گذاشته.یعنی اون خانوم میدونسته که متاهله

عزیزم مشکل از شوهرته

تو اول شوهرتو درست کن که جلو چشته

تو اون دختره رم بشوری پهنش کنی خشک شه شوهرت ادم کیشه؟

نخیر این نشد یکی دیگه

ببین بنظر من دختره بی تقصیره ن اینکه مقصر نباشه ها چرا ؟ ولی اون ی دختره و دوست داره سبک زندگیش اونطوری باشه تو نمیتونی بقیه رو قضاوت کنی مقصر اصلی شوهرته که فکر نکنم زیر بار این کار بره در حال حاضر اگه من جای تو بودم اول با یه پیج فیک ب شوهرم پیام میدادم و بعد با همون پیاما غافلگیرش میکردم تا نتونه از زیر کار در بره و بعدش هم پیامای اون دخترو نشونش میدادم تا بفهمه حواسم به همه چیز هست

اگه به گذشته برمیگشتم مطمئنا سرنوشتمو یه جور دیگه می ساختم...
کاملا جدی و دلسوزانه میگم‌اینکارو نکن به شدت روی شوهرت تو روت باز میشه و کاملا بی پروا مبشه و دیگه ...

امضات  

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

به زندگی دوباره باهاش فکر میکتم نابود میشم

عزیزم اگه این قدر اذیتت کرده چرا ناراحتی باید خوش حال باشی که داری از یه بی بندو بار جدا میشی 

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 
خانواده داره ولی به طور عجیبی زندگی ما براشون مهم ن.یعنی ببخشید مادره چند بار هم بستر شدن دخترش در ه ...

عزیزم اصلا نمی خوام نمک به زخمت بپاشم اما احتمالا خانواده ایشون هم مخالف بودند و گفتند خوب و بد زندگیت به خودت مربوطه. ای کاش موقع ازدواج به حرف و دلیل خانواده ها هم برای مخالفت و موافقت دقت بشه. ایشون انگار از اینکه شما هیچی به خانوادتون نمی گفتید سواستفاده کرده و جری که الان باید بدونه اینطوری ها هم نیست و شما توسط خانوادتون حمایت می شید. انشالله که بهترین تصمیم رو بگیرید و بهترین شرایط براتون رقم بخوره. 

گلم ایم چه عرفان و خداشناسیه که مشروب رو میخوره فحش و کتکم میزنه خیانتم میکنه احتمالا رفتن تو فرقه های چرت و پرت

قبل از هر اقدامم برو مشاوره

شوهرت قطعا مشکل روحی داره مشاور برو بخاطر بچه ات،مشکل شما چت نیست ریشه ای علت چت هاتسم اینه تو زندگی باهم آرامش ندارید

بقول یه مشاوره زندگی درسته که آرامش توش دیدید نیست قطعا راه و روش اشتباه ست...

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید