2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست

[QUOTE=132456963]انقد ازش سر بودم که هرکی منو باهاش میدید میگفت زوری شوهرت دادن؟[/QUOعزیرم یه چیزی بت میگم هیچوقت خودتو بخاطر هرزگی شوهرت مقصر ندون شوهر من برای توجیه کارش اینقد رومن عیب میزاشت که شدم یه زن شلخته وبی اعتماد به نفس از بس به خودم تلقین کردم که حتما کم کاری از من بوده روانی شدم هربار که چتهاش و مدت تماسش با اون هرزها رومیدیدم میمردم در حالی که درطول شبانه روز خیلی پیش هم باشیم فقد دوسه ساعت خیلیییییی هم ادعای دوست داشتن منو داره

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهاش گذاشتم.نه فقط بخاطر چت هاش... ی عمر تنهام گذاشت...شب و روز تنها بودم... عالم و آدمو واسطه کردم ...

واکنشش چیه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
[QUOTE=132456963]انقد ازش سر بودم که هرکی منو باهاش میدید میگفت زوری شوهرت دادن؟[/QUOعزیرم یه چیزی ب ...

دقیقا همش میگم شاید باید بیشتر ب خودم میرسیدم شاید ال  شاید بل... ولی میبینم چند ماه آخر انقد نبود که ذوقی برام نمیموند برا زندگیم تلاشی کنم

تا هفت سااگی با منه.بعدشم فکر نمیکنم بچه رو بگیره.بچه مزاحم رفیق بازی و عیاشی اونه.شاید مهرمو در ازا ...

شنبه دادخواست طلاق؟؟؟؟   مث یک سال قبل منی که نمیدونست دادگاه چجور جاییه

دادخواست طلاق که بدی تازه میگن ادله بیار بعد تو چطور میخای با چتی که پاک شده ادله بدی بهشون....فقط در یه صورت میتونی تو حدود شش ماه تا یک سال جدا بشی که ببخشی همه چیو اینجا پر از ظلمه و قانون مطلقا مرد گراست

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
تا هفت سااگی با منه.بعدشم فکر نمیکنم بچه رو بگیره.بچه مزاحم رفیق بازی و عیاشی اونه.شاید مهرمو در ازا ...

عزیزم هر کاری میکنی اگر میخوای بچتو نگه داری حتماااا حضانت ازش بگیر  به این فکر نکن بچه مزاحم عیاشی اونه و....شاید از لجش بیاد بعد هفت سال بچرو ازت بگیره پس حتماااا حضانت کتبی ازش بگیر نه با حرف

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
شنبه دادخواست طلاق؟؟؟؟     مث یک سال قبل منی که نمیدونست دادگاه چجور جاییه دادخواست طلاق ...

اعتیاد به الکل و نداشتن تعادل روانی چطور؟دست بزن داشت به شدت.وسیله خونه میشکست

حتما این کارو میکنم

حتمااا این کارو کن چند روز یه خانوم تاپیک زده بود مشکلش همین بود

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
دقیقا همش میگم شاید باید بیشتر ب خودم میرسیدم شاید ال  شاید بل... ولی میبینم چند ماه آخر انقد ن ...

شاید هم اینجورباشه مردا به تیپ و قیافه زنا خیلی توجه میکنن

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
اعتیاد به الکل و نداشتن تعادل روانی چطور؟دست بزن داشت به شدت.وسیله خونه میشکست

دست بزن تا نامه پزشکی قانونی اونم سه چهارتا نداشته باشی بی فایده است اعتیاد به الکلم یه از میگیرن اگر نشون داد قبوله که هزار راه واسه دور زدن این ازمایش هست....عملا چیزی که بتونی تو دادگاه ارایه کنی نداری....من نامه پزشکی قانونی که بخاطرش دیه گرفتم ازم قبول نکردن گفتن ضرب وشتم کمتر از حدی بوده که بتونی در خواست بدی.اگر شرایط مالیت خوبه بدو وکیل سمت دادگاه نرو این از من به تو نصیحت

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی