2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاش نکرد واسه نرفتنت؟

پسرمو نگه داشت... روز بعد با پدرم رفتم آوردمش‌.بلاکش کردم از همه اپ های گوشیم.امشب کای پی ام داده بود دوستش بفرسته نخونده حذف کردم

پس کی میرفت سرکار شوهرت؟یعنی روزا سرکار بود شب از ساعت چند تا چند میرفت رفیق بازی که میگی همش تنها ب ...

کارش کلا نیمه وقته شش صبح میرفت تا سه و چهار بعد از ظهر.از اون طرفم تایم رفیقاش بود تا دوازده و یک.اگه خودمو میکشتم و گریه زاری نه و ده میومد اونم مست عین چی میخوابید

شاید هم اینجورباشه مردا به تیپ و قیافه زنا خیلی توجه میکنن

خدایی در بدترین حالتم صد برابر از بهترین حالتش بهتر بودم. زن های همکارش میگفتن فقط بگو چطور مخ اینو زدی

نه هنوز

عزیزم انشالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد مراقب پسرت باش🌹🌹🌹

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
اوه پس رفیق بازم هست پدر و مادرت حمایتت میکنن؟ به خونوادت گفتی؟

بله خداروشکر برادرم پشت منه.ولی پدرم دو دله.کلا از طلاق خوشش نمیاد ولی رو‌مخش کار کنم راضی میشه

من شده بیان دایرکتم چی بنویسن با وجودی زدم متاهل بعضی پسرا و مردا خیلی بی شعورن درک ندارن منم بلاک و ریپورتشون میکنم حتی یکبارم اهمیت ندادم به این چیزا.چرا شوهرت اینجوری گفته خب خودشم مقصره وگرنه چه دلیلی داره با کسی نمیشناستش چت کنه

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
من شده بیان دایرکتم چی بنویسن با وجودی زدم متاهل بعضی پسرا و مردا خیلی بی شعورن درک ندارن منم بلاک و ...

میدونم عزیزم... همین ک‌ خودمو آزاد کنم بهترین تنبیهه.امشب دوستش پی ام داده ی آهنگ فرستاده میگه شوهرت داده.باز نکرده پاکش کردم...باز کلی پیام داد و گفتم اگه میخواستم چیزی برام توضیح بده بلاکش نمیکردم... ولی اون خانومم مطمئنم میدونسته متاهله.چون بغیر اینستا تو ی گروه تلگرامی بودن و تو اون گروه شوهرم از پسرم خیلی فیلم‌میفرستاد