2777
2789
عنوان

دستم تنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 53 پست
ن بابا طفلی اصلا نمیدونه نخواستم بهش فشار بیارم آخه مبلغ زیادیم نبود

تو زندگی از این چالشا زیاد پیش میاد

خیلی حرفارو ب عزیزانت هم نگو

اوناهم از دلسوزی حرفی بزنن شیوه بیانشون ناراحتت میکنه چون شوهرت دوست داری بهت برمیخوره در نتیجه خیلی چیزارو نگو بهشون

دقیقا برای برادرم خیلی خیلی خرج میگنن از بچگیمون همین بود به ماشین برای خریدن صفر۹۵۰میلیون اونوقت بر ...

همون .. ما دخترا چاره نداریم جز اینکه رو پای خودمون بایستیم . تو خانواده ما دخترا از پسرا موفق ترن چون مجبور شدن خودشون گلیم خودشونو بالا بکشن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا ناراحت نبود گفت حرف حقه میخوای ناراحتم بشی بشو

😐 خدا شفا بده مامانتو 

ببین من به عنوان نفر سوم ک هیچکدومتونو نمیشناسم میگم، حرف مامانت خیلی غیر منطقیو مسخرست 

بیشتر بوی حسادت و حرص میده

همون .. ما دخترا چاره نداریم جز اینکه رو پای خودمون بایستیم . تو خانواده ما دخترا از پسرا موفق ترن چ ...

بخدا از۱۶سالگی کار کردم به لباس برام نمیخریدن داداشم بهترین لباس مارک دار بهترین گوشی تجهیزات باشگاه آخرشم هنوز پول تو جیبشو بابام میده بااینکه ۳سال از من بزرگ آره هم موتور خوب هم ماشین خوفقط وقت کار منو صدا میزنند ترشی سبزی مهمون میخواد بیاد تمیز کاری هیچ وقتم راضی نیستن

تو زندگی از این چالشا زیاد پیش میادخیلی حرفارو ب عزیزانت هم نگواوناهم از دلسوزی حرفی بزنن شیوه بیانش ...

میدونی دلم برای چی خیلی شکست چون دیدم مادرم اصلا با خودش نمیگه جونن گروهی نمی‌بینه واقعا پول درآوردن سخت شده نمیبینه شوهرم داره تلاششو می‌کنه چشماشو می‌بنده خیلی راحت میگه دلت خوشه شوهر کردی

عزززیزم 🫂انشاالله وضع مالیت اینقد خوب شه دست بقیه رو هم بگیری

ممنونم عزیزم مرسی که اینقدر دلت مهربونه

ولی من الآنم هرجوری بتونم سعی میکنم به بقیه کمک کنم 

میدونی دلم برای چی خیلی شکست چون دیدم مادرم اصلا با خودش نمیگه جونن گروهی نمی‌بینه واقعا پول درآوردن ...

نه جوابشون بده نه رازهای کوچیک و بزرگ زندگیت بهشون بگو

بالخره بعد اینهمه سال اخلاق عزیزانت دستت اومده

ازخدا بخواه فقط ازخودش یه جوری برات حل میکنه که شیرینیش تا ابد بکامتون باشه

نه جوابشون بده نه رازهای کوچیک و بزرگ زندگیت بهشون بگوبالخره بعد اینهمه سال اخلاق عزیزانت دستت اومده ...

میدونی چیه خنده داره بعدش رفتیم خونشون گفت آره خونه بهم ریخته براش جارو زدم اتاق خونه همه رو مرتب کردم دیگه دیرک شده بود ناراحت شده ناهار نموندم آخه چ ناهاری میموندم بالون همه غم

بخدا از۱۶سالگی کار کردم به لباس برام نمیخریدن داداشم بهترین لباس مارک دار بهترین گوشی تجهیزات باشگاه ...

وای تو چقدر منی :( 

سیسی ی مشاور به من گفت کمک به پدر مادر خوبه ولی تا جایی که اون بچه که همیشه خودشو الویت دوم می‌ذاره تو نباشی . 

وای تو چقدر منی :( سیسی ی مشاور به من گفت کمک به پدر مادر خوبه ولی تا جایی که اون بچه که همیشه خودشو ...

میدونم احترامشون واجبه ولی نمیتونم ببخشمشون خیلی رفتارا بوده ولی دیگه دست خودم نیست😞💔