2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست
زنان علیه زنان....انگار که ما فقط برده اییم و همش ما باید ادای فرشته ها رو دربیاریم

👌👌👌

انسانهای ضعیف: انتقام میگیرند..... انسانهای قوی:می‌بخشند..... انسانهای باهوش :نادیده می‌گیرند....من‌:فوش میدم.... 😐🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو یه پیج تقلبی پسرونه بساز

بعد عین وون جملات رو با پیج پسرونه برای خودت بفرست

بعد صبر کن تا شوهرت ببینه

پس از اینکه منفجر شد و منفجرت کرد و به خانواده ها گفت و فلان... راستشو بهش بگو

بگو می خواستم بدونم یه مرد چرا این جملات رو واسه یه زن می فرسته

ومن دلم می خواست اینارو به من بگی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

شوهرتو به رگبار ببند!

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا شوهرت تنهاس؟؟؟؟

دون پاشیده بود عوضی.وگرنه از وقتی ک پسرم به دنیا اومد رفیق بازیاش شروع شد.دائم ازش خواهش میکردم برا منو پسرمم وقت بزاره... فامیل و آشنا رو واسطه میکردم

[QUOTE=132454722]برو یه پیج تقلبی پسرونه بساز بعد عین وون جملات رو با پیج پسرونه برای خودت بفرست بعد صبر کن تا شوهر ...[/QUOTE

این چه راه حلیه دیگه😳😳

💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد...                                 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...  

دوس دارم این بلا سر خودشون بیاد...اونایی که با ده کیلو آرایش و یه عالمه پروتز و یه عالمه ادیت و عشوه خرکی...زندگی دونفرو بهم میزنن...اون موقع درک میکنن اینایی که زندگی شون از هم پاشیده رو...‌

میشه با قلب مهربونت یه صلوات برام بفرستی؟آموزش زبان با قیمت مناسب