2777
2789
عنوان

پیج دختری که باشوهرم چت کرده بود و پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2864 بازدید | 161 پست
اینم بگم که شوهرم گاهی وقتا استوری از پسرم گذاشته.یعنی اون خانوم میدونسته که متاهله

چی بگی اخه

فوقش میگه شوهرت پیگیرم شده و .....

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن اگ بفهمه شوهرش خیانت میکنه میتونه ازدختره شکایت کنه؟

نمیدونم.ارزشم نداره برم دنبال شکایت کردن.شوهر خودم براش دون میپاشید اول ی عکس براش فرستاده بود

کاملا جدی و دلسوزانه میگم‌اینکارو نکن

به شدت روی شوهرت تو روت باز میشه و کاملا بی پروا مبشه و دیگه کم کم علنی میکنه و ازت خجالت نمیکشه 

پیام دادنت به اون زن فقط مهر تایید به کارهای همسرته و بیشتر خودش رو توجیح میکنه

یه روزی همه این حرفارو به دوست صمیمیم گفتم و گوش نکرد متاسفانه

الان کنترل هیچی رو نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

مشکل شما  همسرتونه که خودش رو تنها معرفی کرده.به جای اینکه بری سراغ اون خانم تکلیفت رو با همسرت روشن کن که با وجود همسر میره سراغ یکی دیگه. چرا خانم ها همیشه تو این موارد خانم مقابل همسرشون رو میخوان ادب کنند. در حالی که اون خانم شاید ندونه طرف متاهله و در واقع شاید سر اونم داره کلاه میره (البته که زنان شیطان صفت مستثنی هستند) ولی همسرتون که میدونه زن داره. تو زندگی شما فقط همسرتون مسئول هست. چون ایشون به شما تعهد داره. پس خودش هم در وهله اول باید پاسخگوی همسرش باشه نه طرف مقابلش