2777
2789
عنوان

نادیده شدن

330 بازدید | 34 پست

خانوما دختر همسایمون 10 سالشه تو  مدرسه 3 تا دوست صمیمی داشته چند وقتیه میگه دوستام دیگه دوسم ندارن همش میگن برواون سمت ما حرف داریم باهم

اتفاقا دوستاشم همسایه هامونن ـ

من خیلی دلم براش میسوزه چیکار کنم

به اون سه تا چی بگم که اینطور نکنن چجوری باهاشون صحبت کنم تاثیر گزار باشه

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو اونم اون سه تا رو تحویل نگیره خودت چند سالته باهاش دوست شو بهش بگو هر کسی هر رفتاری باهات دا ...

خیلی بهش گفتم میگه برا اونا رفتار منم مهم نیست چون اونا 3 نفرن

منم یادمه سه نفر بودیم تو دوران راهنمایی دوتا دوستام صمیمی شدن یهویی باهم میرفتن میمودن منو محل نمیدادن منم خیلی ناراحت شدم ولی از اون ب بعد راهمو ازشون جدا کردم 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

احتمالا خیلی سادست سریع هر حرفیو لو میده یا اونا دارن پشت سر همین دختره حرف میزنن ک بهش میگن برو ما حرفامونو بزنیم🙄 

بهش بگو دنبال دوست خوب باش اینا زپرتین بدردت نمی‌خورن با سال بالاییات دوست شو آدم ک قحط نیست با بقیه همکلاسیات دوست شو 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
چرا؟تو باهاش حرف بزن ببرش پارک یا دوستای دیگه براش پیدا کن

نمیشه منکلی براش کادوخریدم کنارش،بودم 

بازم وقتی میره مدرسه میاد یا وقتی کوچه باهم بازی میکنن روروحیش تاثیر منفی داره 

احتمالا خیلی سادست سریع هر حرفیو لو میده یا اونا دارن پشت سر همین دختره حرف میزنن ک بهش میگن برو ما ...

الهی فداش بشم ارع تفلک 

توروخدا راهنمایی بهتری به ذهنت نمیرسه

@لیلی_آگان‍ شما چیزی به ذهنت نمیرسته

در وهله ی اول سعی کنی ذهن اون دختربچه رو از این قضیه پرت کنی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂