الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
والا منم به شوهرم پول میدم چون همه چی خودش آس ترینو میخره از پس اندازم بهش میدم خیلی هم خوشح ...
مامان منم این کارو میکنه بابام خوش حال میشه ولی باید قبول کنیم برا کمتر کسی این مسئله صدق میکنه ،برای منی ک پول منو شوهرم یکیه و خرج و دخلمون یکیه خیلی مسخره ست مثلا من از تو پولاش برم فلان قدر بردارم بیارم بدم بهش!خیلیا مثل منن حالا این ماجرا ب کار تو هیچ شرایطی ادم ب دوس پسرش پول نمیده ،حتی اگه دختره شاغلم باشه باباش میلیادرم باشه هر جوری باشه دختره نباید ب پسره پول بده ،یا ب پسره برمیخوره شدید،یا پررو میشه و دیگه عادت میکنه