2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐😐😐 فعلا دوستیم

شورت برا خودش بگیر 😂

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چه ربطی داره من الان از هیچ کادویی جز پول خوشحال نمیشم چون فردا که باید پس بدمشون میمونم که این ک ...

آخه ما فرق میکنیم این پسره خیلی ام مغروره بااین کار احساس میکنه بهش توهین کردم میشناسمش

شوهر منم لوس نیس 

براش تیشرت خریدم نپسندید ،شلوار خریدم نپسندید پیرهن خریدم نپسندید گف دیگه برام هیچی نخر من خودمم میرم خرید هیچی نمیپسندم ،راس میگه معضلیه خریداش ،خلاصه این بار براش یه موزن بینی خریدم خیلی خوشش اومد ،یه شلوارم سفارش اینترنتی دادم هنوز نیومده از عکسش ک خوشش اومده 

تصمیم دارم در اینده براش یه سری لوازم مخصوص مسافرت و ماشین اینا بخرم

کفش و کتونی ام در نظر دارم 

دیگه اینکه ساعت مچی و کیف پولم خوبه 

کیف غذا ب نظرم خوب باشه چون قبل کرونا غذا میبرد سرکار

دیگه اینکه کراوات و مسواک برقی و انگشتر و یه سری لوازم کوچیک هم ایده خوبیه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
چه ربطی داره من الان از هیچ کادویی جز پول خوشحال نمیشم چون فردا که باید پس بدمشون میمونم که این ک ...

اینا مربوط ب اقوامه ،آدم ب عشقش چجوری پول بده؟حالا پسر ب دختر یه چیزی !دختره چجوری یکاره پول بده ب عنوان کادو!

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
اونم از نوع قرمز توری😂😂😂

😂😂😂😂 گیر دادن ب شورت

ولی جدی ست لوازم بهداشتی نیوا بگیر من گرفتم خوشش اومد

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شوهر منم لوس نیس  براش تیشرت خریدم نپسندید ،شلوار خریدم نپسندید پیرهن خریدم نپسندید گف دیگه بر ...

اینم عاشق شلوار اسلش و کتونیه ولی کتونی بخوام بخرم باید ۷۰۰ ۸۰۰خرج کنم همون شلوار اسلش خوبه ۴۰۰گزاشتم کنار میتونم خوبشو بخرم