2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم جلو مادرشوهرم چكار كرد😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 144 پست
بعد دقیقا نقش شوهرت چیه؟ 

پسته خور اعظم

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم دیشب برادخترم گوجه وخیاروآبلیمو درست کرد وبرخلاف همیشه که برامنم میاورد برامن نیاورد دختر ...

اخی عزیزم😁😁😍😍😍کاش ادم بزرگا یکم‌مهربونی رو از بچه ها یاد میگرفتن

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤

دلم خنک شد 

منم خواهر شوهرم خیلی اذیتم کرده خیلی دلم رو شکسته  از اولین روز ،باورت میشه دخترم  بغل همه آرومه حتی کسایی که اولین بلر میبینه  ولی بغل خواهر شوهرم  چنان جیغ هایی میزنه حتی یک ثانیه هم نمیمونه پیشش  

با اینکه چند ماههشه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

امیدوارم این غمی که مادرشوهرت توی دلت میکاره با این کارش.باعث به وجود اومدن عقده و کمبود نشه که توام یه زمانی همین کارو با عروست بکنی.الان که پسرت پسته رو اورد برات با خودت عهد ببند که عروس دار که شدی بهترین خوراکی هارو اول بذاری جلوی عروس و زن پسرت👍👍

[QUOTE=132420268]بعد دقیقا نقش شوهرت چیه؟ [/QUOTE]

همسرم هميشه صدام ميكنه باهم بخوريم ولي من نميخورم

اينسري سرش تو گوشي بود اصلا توجه نكرد هيچي هم نخورده بود

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
دلم خنک شد  منم خواهر شوهرم خیلی اذیتم کرده خیلی دلم رو شکسته  از اولین روز ،باورت میشه د ...

وااااااای امضات🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 

[QUOTE=132420356]عزیزم💖 یه بار اگه شوهرت همچین حرکتی میکرد مادرشوهرت حساب کار دستش میومد[/QUOTE]

شوهرمم انجام ميده اينكارو ولي مادرشوهرم باز كار خودش رو ميكنه😭

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐
امیدوارم این غمی که مادرشوهرت توی دلت میکاره با این کارش.باعث به وجود اومدن عقده و کمبود نشه که توام ...

میدونی مادرشوهر من چیکار میکرد

مادر شوهرت ببار رفت کباب خرید آورد خونه بعد ب من گفت نمک نداریم برون نمک بده بردم دادم لقمه گرفت ب دخترش داد ب چهارتا بچه دخترش داد ب بچه من داد ب شوهرم که جلو دربا دوستش صحبت می‌کرد گفت دیده برای نگهدارم چشمش میمونه بعد برخودش ی لقمه گرفت منم اون موقع شیر میدادم ب بچم تو چشام زل زد ی گاز از لقمش زد منی که کنارشون وایساده بودم ی لقمه کوچیکه ب دخترم داد دخترم گفت توهم از سهم دخترت یکم بکن بخور بعد مادرشوهر گفت نمیکنم بردار ببر،،چشم دنبال کباب نموند ولی از کارش دلم شکست

من مادرشوهر ببار برخودشو پسرش و دخترم بستنی خرید برون نه شوهرم عین چی نشست خورد بعد ب دخترم گفت از ب ...

این بچه ها رو تا ابد از خودتون جدا نکنید

نه شوهر بدید،نه زن بگیرید😁

خیلی قند و نباتن😍😍😍😍

[QUOTE=132420373]تو این چند سال ازدواجت همسرت این کار نکرده برات؟[/QUOTE]

چرا عزيزم انجام ميده اينسري سرش با گوشي گرم بود نديد