2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم جلو مادرشوهرم چكار كرد😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 144 پست
این بچه ها رو تا ابد از خودتون جدا نکنید نه شوهر بدید،نه زن بگیرید😁 خیلی قند و نباتن😍😍😍😍

اره بقران هروقت خوراکی بخری برای من نصف می‌کنه ب باباش نمیده😂😂😂بقران تو خونه قوم شوهر تک و تنها بعد خدا تنها امید ب زندگیم دخترم بود شوهرم بدرد لای جرز دیوار میخوره بی غیرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفطش کن واست 

همینا امید به اینده و زندگی هستن وگرنه با قوم ظالمین نمیشه کنار بیای

چرا شوهرت نمیفهمع وقتی مادر عنش این برخورد داره حداقل تو رو نبره..

منم اوایل بخاطر اصرار شوهرم میرفتم از بس بدرفتارای مادرش دید بی احترامی‌..که خودشم ادم شده نمیره😁😁😁😁

یا  ودود ...

[QUOTE=132420751]امیدوارم این غمی که مادرشوهرت توی دلت میکاره با این کارش.باعث به وجود اومدن عقده و کمبود نشه که توام ...[/QUOTE]

چند ساله پيش كا مادرشوهرم هزار بار زجرم داد و داغونم كرد و بين منو و شوهرم اختلاف مينداخت اون موقع اين عهد رو بستم😊😊😊

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

[QUOTE=132421823]خداحفطش کن واست  همینا امید به اینده و زندگی هستن وگرنه با قوم ظالمین نمیشه کنار بیای چرا شوه ...[/QUOTE]

شوهرم حالا يذره بهتر شده

اون هرچي براش ميارن با من سهيم ميشه اينسري مشغول گوشي بود

مادرشوهرم هيچوقت عوض نشد با كار پسرمم عوض نميشه

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

جالبیش اینه مادرشوهرم بعد ازدواجمون سگ شده حتی با پسزش

میریم خونشون اگه ی روزم بشینی ته تهش باید ی چای مونده میاره

حتی به پسزشم رحم نداره😂😂😂😂😂

اسطوره مادر نمونه به مادرشوهرم باید بگن

یا  ودود ...

[QUOTE=132421239]میدونی مادرشوهر من چیکار میکرد مادر شوهرت ببار رفت کباب خرید آورد خونه بعد ب من گفت نمک نداریم برون ...[/QUOTE]

الهي عزيزم🌹🌹

قربون دل شكستت غصه نخور خدا بزرگه 

خداحفطش کن واست  همینا امید به اینده و زندگی هستن وگرنه با قوم ظالمین نمیشه کنار بیای چرا شوه ...

من که با اونا ی جا زندگی میکردم همیشه این بلارو سرم میاوردن اسی باز مهمونی می‌ره فقط😔

جالبیش اینه مادرشوهرم بعد ازدواجمون سگ شده حتی با پسزش میریم خونشون اگه ی روزم بشینی ته تهش باید ی ...

😂

حداقل مساوي انجام ميده 😁

یه حس خاص و عجیبی بهم دست داد با خوندن این تاپیک .... احساساتی شدم    

عزززززززيزززم🥰🥰🥰🥰

[QUOTE=132422874]کسی که بچشو دوست داره باید زنشم دوست داشته باشه چون بوش اونو دوست داره[/QUOTE]

بيايد هر چقدر اسيب ديديم تحمل كنيم عيب نداره يه تعداديمون پر از غم و غصه ميشيم و عقده ولي عوضش مادرشوهراي خوبي باشيم نسل مادرشوهراي بعدي رو خوب كنيم مادرشوهر و عروس باهم كنار بيان و خوب باشن