2777
2789
عنوان

ببينيد پسرم جلو مادرشوهرم چكار كرد😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 144 پست
ای جونم ماددددرررررر😍 خدا حفظش کنه واست دامادیشو ببینی ان شاالله 🤲🏻 برا منم دعا کن این ماه بارد ...

نگران نباش ربطی نداره 

من این بارداریم کوچکترین علائم بارداری رو هم نداشتم ولی باردار بودم 

بخدا بسپار🥰

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بعد چی شد مادر شوهرت ترکید

حالش بد شد ولي خودشو زد ب اون راه

يه ضرب المثل كرونايي هست كه ميگه👈چه ساده دست از دنيا شستندآنان كه خوب دستهايشان را نشستند🖤😶😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظ کنه گلتو

حال مادر شوهر من بدجنس نیست اما گاهی یه حسادتایی کرد که دلمو می سوزوند

یه سری یه وسیله ای خریده بودم بعد من رفتم خونشون همین طور که خرف میزدیم گفتم چی خریدم بعد ساعتی شوهرم اومد جلوی اون شربت گذاشت دریغ از یه نصفی استکان برا من اصلا همین طوری مونده بودم شوهرمم لب نزد اصلا بهش ولی بعدا بهش گفته بود که چرا این کارو کردی فهمیدم دلش از اون وسیله ای که خریده بودم سوخته

من شیعم،حیدر آقامه  
خراااب شد خواهر خراب کررررد ،حضرت زهرا ازش نگذره

پنج تا آیة الکرسی بخون همزمان 

هززارو یک ذکر یا ودود بگو 

توکل کن توسل کن به ائمه ان شاء الله خودشون شفیع بشن زندگیت رو به راه شه ودوباره شروع کنید

کاش یه کم سیاست داشتین ننیذاشتین خانوادش تو زندگیتون تاثیر بذاره

منم دون اوایل خب بچه تر بودمو دلل نازک تر زود از مامانش ناراحت میشدم مدام پیش شوهرم می گفتم اونم حمایتم می کرد ومی گفت درست میگی یه روز به خودم اومدم به خودم گفتم هرچی باشه اونم مامانش حالا چند بار میگه حق با توئه اما بالاخره یه روز خسته میشه 

نمیگم الان خیلی سیاست دارم ودیگه گله نمیکنم اما خیلی کمتر شده بالاخره یه حرمتایی رو هم باید نگه داشت

من شیعم،حیدر آقامه  
پنج تا آیة الکرسی بخون همزمان  هززارو یک ذکر یا ودود بگو  توکل کن توسل کن به ائمه ان شاء ...

اتفاقا من گلایه نگردم خراب شدم همش تعریف کردم بزار ببینه من بد نمیگم ولی اونا پشت سرم بد میگفتن شوهرم بهم میگفت تو ظالمی و ب خونوادم ظلم میکنی ربط ب سیاست نداره بذعرضه شوهر مونده وقتی بی عرضه باشه زندگی خراب میشه چون جاریامم ب سرنوشت من دچار شدن و همینطور دوتا داماداشون

نگران نباش ربطی نداره  من این بارداریم کوچکترین علائم بارداری رو هم نداشتم ولی باردار بودم&nbs ...

ممنونم عزیزم

آخه دوتا بارداری ناموفق داشتم و چند روز قبل از موعدم متوجه بارداریم میشدم چون کلی علائم داشتم واسه همین اینو گفتم

دعا کن♥️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
ممنونم عزیزم آخه دوتا بارداری ناموفق داشتم و چند روز قبل از موعدم متوجه بارداریم میشدم چون کلی علائ ...

انشالله این ماه بارداری عزیزم 🌹❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
انشالله این ماه بارداری عزیزم 🌹❤️

ممنونم عزیزدلم❤️😍🥰

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍