2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر جنس مذکری باهام حرف میزد آیندمو باهاش میساختم!!!!!!

مرد رویاهام میشد..خلاصه..

داغونی بودم واسه خودمااا

به پسرا خندیده بودم!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

خاطره زیاده ضایع ترینش من ترم یک تو آزمایشگاه اومدم از یکی از پسرای کلاسمون عکس بگیرم که بعدا نشون دوستام بدم آقا طرف حواسش نبود تا اومدم عکس بگیرم گوشیم فلش زد خلاصه طرف فهمید آبرو و حیثیت برام نموند😂😂😂

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
خاطره زیاده ضایع ترینش من ترم یک تو آزمایشگاه اومدم از یکی از پسرای کلاسمون عکس بگیرم که بعدا نشون د ...

🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

ترم یک اکیپ بودیم دوازده تا دختر سه تاپسر همه ترم بالایی من چس طرف وسط اونا بگو چکارمیکردی اخه😐

دخترا میگفتن دانیالم‌بیار..

دانشگامون دوتا بود ینی دولنی هاهم اون سال یجا بود 

جشن تولد گرفتیم برا یکی ازبچه ها

کیک اینارو اوردیم وسط دانشگاه😂😂

تمام ترم بالایی اا باحسرت میدیدن مارو 😂😂

چاقوازخود دانشگاه گرفتیم 😂😂

تااومدیم بخوریم حراست دانشگاه دولتی گرفتمون 

ماسه تارو دخترا یهو غیب شدن

حالا نگدرفته بودن توسرویس بهشداشتی😂😂😂😂

یکی ازاون پسرا برا شهرشون بوداشنایی داد ولمون کرد

من فک میکردم زنگ میزنن بابامامانمون میان😑😂

ریده بودم به خیذشت خخخ