2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا نظر بدین در مورد دوستمه مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 94 پست
من با منشی دکترم رفیق بود میگفت روزی سه چهارتا دختر میان پیش خانم دکتر عمل ترمیم میگفت حتی دختر ۱۴سا ...

اره بخدا من از یکی شنیدم گفتن ابلاغیه دادن واسه ازدواج کسی رفت معاینه بگن سالم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم خانواده اش پولدار نیستن اما خودش کار کرده و ماشین خریده بعدم از اول همیشه می گفت دوست دارم با ...

بی عقله بخدا دوست شد چرا دیگه خودشو بفنا داده بچه که نیست جامعه رو ندیده چه خبره

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

وای بچه ها چقدر س.ک.س بدون هیچ شرعی این روزا زیاد شده.آخه خدا هم اون بالاست ها.میبینه.شرم از خدا مس چی..راحت دختر پسرا میرن به هم دیگه میدن..من مذهبی سفت و سخت نیستم نلمولی ام اما خب باید بگم به این نتیجه رسیدم این هما بلا تو دنیا و بویژه ایرانِ مدعی مسلمان بودن ناشی از اینهمه بی حیایی و گناه کبیره ست

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕

ای وای ازدخترای ساده دل چوب سادگیشوخورده دخترابراخودتون ارزش قائل شین بخداپسرادختری که خودشوبالامیگیره میخوانااین ازمن 

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
بهش گفتم میگه همینو می خوام😏

خب ولش کن بزار هرکار میخواد بکنه

تو رو خدا دوستان تو این روزا آب رو کمتر مصرف کنیم به فکر بحران کم آبی هم باشیم هرموقع دستاتون رو میشورید شیر آب رو ببندید  
بعدم دوستم با ناراحتی  گفت یه خاکی هم به سرم شده ،دیگه خودتون بفهمین،گفتم چطور چرا اخه،گفت اشتب ...

وای 😑

من تا ی ماه بعد عروسیمم میترسیدم 

چجوری وقتی محرم نیستن تن میدن یعنی خااااعک

بی عقله بخدا دوست شد چرا دیگه خودشو بفنا داده بچه که نیست جامعه رو ندیده چه خبره

دوستم خیلی دوست داره ازدواج کنه اخه تقریبا همه ی هم سن و سالای ما همه ازدواج کردن توی خانواده تحت فشاره

فکر نمی کنم اخه توی شهر ما هنوز این چیزا خیلی مهمه

پسره رو تهدید ب شمایت کنه بگه خداقل ی نامزدی سوری انجام بدن بعد توافقی جدا شن ابروش نره،،،درضمن تقصیر دوست خودتونه خواهر هرچند ازدواجشم قطعی میبود نباید اینکارو میکرد این کار غیرشرعی و حرامه حکم زنا روداره

وای بچه ها چقدر س.ک.س بدون هیچ شرعی این روزا زیاد شده.آخه خدا هم اون بالاست ها.میبینه.شرم از خدا مس ...

تازه پسره خیر سرش نوه ی یکی از مذهبی های معروف شهرمون هم هست 

به نظرتون اگه با پسره ازدواج کنه خوشبخت میشن کسی بوده اینجوری ازدواج کرده باشه و راضی باشه

نمیشن مطمئن باش، وقتی نمیخوادش پسره و رک گفته چرا اصرار میکنی، هیچ پسری حاضر نیست این شرایط که سرکوفت بخوره قبول کنه حتی ازدواج میکردن هم بعدا به مشکل برمی‌خورد چون پسره اعتماد به نفس نداره و شخصیت خوبی هم نداره وقتی پای کاری که کرده نمی ایسته، این حتی دوست پسر خوبی هم محسوب نمی شود چه برسه همسر مناسب که بشه زندگی کرد باهاش