2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا نظر بدین در مورد دوستمه مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه پسره خیر سرش نوه ی یکی از مذهبی های معروف شهرمون هم هست 

یه سوال 

در شهر نسبتا کوچیکی که شما حتی میدانید پسره از کدوم خانواده هست و یا هنوز خیلی به بکارت بها داده میشه،پسر رو هم از خانواده مذهبی میشناسن ،اینا مکان کجا پیدا کردن  واسه کارشون ؟؟؟؟!!!

ای وای ازدخترای ساده دل چوب سادگیشوخورده دخترابراخودتون ارزش قائل شین بخداپسرادختری که خودشوبالامیگی ...

افرین ما تو شهرمون یه جایی هست بهش میگن چهاراه اجاق،دوستای کرمانشاهی میدونن یه زیرزمین داره مغازه هست روپله هاش چندتا دست فروش کاسبی میکنن داشتیم خرید میکردیم بادوستم دوتا پسرا پله بالایی بسات داشتن یکیشون داشت از دوست دخترش می‌گفت این یکی بهش گفت تک پر وجود نداره کسی که بانو باشه می‌تونه با صدتای دیگه هم باشه حالا چی بخدا سن زیر بیست بچه سال از اونروز همش میگم خدایا مردا چرا انقدر پست هستن بعضی هاشون بادختر مردم دوست میشن سواستفاده میکنن بدگمانم بهش هستن تهمتم میزنن 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
به نظرتون اگه با پسره ازدواج کنه خوشبخت میشن کسی بوده اینجوری ازدواج کرده باشه و راضی باشه

نه خوشبخت نمیشه بهتره از خواب و خیال بیاد بیرون و حقیقت رو ببینه. این اتفاق بد رو قبول کنه و همیشه گوشه ذهنش نتیجه اعتماد بیش از حد به دیگران رو داشته باشه. امیدوارم درس براش بشه و تصمیم درست رو بگیره. بهش بگو خودش رو ببخشه و از اول شروع کنه

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
اخه چطور خوشبخت میشه مثلا با چی این پسر خوشبخت قرار ه بشه ،پولش،شغلش ،انسانیتش ،مردونگیش،پاکدامنیش؟

دوستم میگه می دونم دوستم داره می گفت  مواظب خودت باش بیرون میری رعایت کن کرونا نگیری ،تصادف کردم سریع خودشو رسوند روزی چند بار احوالم و می پرسید اما میگه نمی دونم چرا چند وقتی هست اینجوری شده کم محلی می کنه 

دوستم خیلی دوست داره ازدواج کنه اخه تقریبا همه ی هم سن و سالای ما همه ازدواج کردن توی خانواده تحت فش ...

عزیزم وقتی این همه مزایای خوب دارن بالاخره ازدواج هم میکنن اینجوری نابود کرده خودشو درست نیست لب وا کنه پدر ومادر بدبختش سکته میکنن هیچی نگه حقش احساس لگدمال شده واسه ازدواج دیگه هم باید چقدر استرس بکارتش بکشه

یه سوال  در شهر نسبتا کوچیکی که شما حتی میدانید پسره از کدوم خانواده هست و یا هنوز خیلی به بکا ...

دوست عزیز شهرمون کوچیک نیست اما مذهبی هست و این اطلاعات و دوستم بهم داده وگرنه من اون پسره رو نمی شناسم اما پدر بزرگش و چرا چند سال پیش فوت شده،در ضمن فکر می کنم رفته باشن خونه ی پسره اما مطمئن نیستم اخه دوستم گفت چند بار مامانش خونه بوده رفتنم خونشون 

اگه دوستش داشت حرمتش نمیشکست اگه دوستش داشت بخودش اجازه دست درازی نمی‌داد و اخرم پسش بزنه بخدا دوستم یازده سال با دوست پسرش بود پسره تموم هزینه این رو میداد حتی لمسش هم نکرد به نامحرمی تا رفت خواستگاری 

اگه دوستش داشت حرمتش نمیشکست اگه دوستش داشت بخودش اجازه دست درازی نمی‌داد و اخرم پسش بزنه بخدا دوستم ...

باریکلا دوستتون زیادی شانس داشته ،از این جور پسرا نایابن

دوست عزیز شهرمون کوچیک نیست اما مذهبی هست و این اطلاعات و دوستم بهم داده وگرنه من اون پسره رو نمی شن ...

آهان 

خب مامان مذهبی ایشون نگفت شما اینجا چکار داری ؟دختر مردم درسته سادگی کرده ولی جلوی عشق و حال پسرشان رو میتونستن بگیرن وقتی قصد ازدواجی نبود