2777
2789

سلام بچه ها لطفا نظرتونو بگید نمیخوام من گناهکار بشم و شوهرمو عاق والدین کنم

بخدا ما نه خونه داریم احاره نشینیم نه ماشین نه ملک و شوهرم جایی کار میکنه ک حقوقش1200 و دوتا بچه هم داریم

خانوادش از هر نظر تأمینن

ولی مادرش میخواد ازش پول بکشه

اونم خیلی دوس داره بهشون بده

حالا ما واجبتریم یا خانواده پولدارش؟؟؟؟

میشه من بهش بگم نده یا حرومه ؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

نه وگرنه اق والدین میشه😯😯😥😥😥

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است !

چقد خوب جواب دادی

ممنونم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
نه وگرنه اق والدین میشه😯😯😥😥😥

پس من و بچه هاش چی؟؟؟؟

آره دیگه اخه یکو دویست هم شد حقوقی ک به بقیه کمک کنی؟ کفاف چهار نفر آدم رو. با سختی میده 

اره بخدا😢

نگو چون من یه بار از یه اخوند پرسیدم گفت از نظر لحکام پسر میتونه به مادرش پول بده ...خودت ضایع میشی ...

خب ما وضعمون اصلا مساعد نیس ک

قطعا شماواجب ترید رک بهش بگو منم امشب رومغز شوهرم کارکردم

میشه بگی چطور؟

پس من و بچه هاش چی؟؟؟؟

شوخی کردم عزیزم اخه اینم سواله میپرسی؟یک و دویست واس خودتونم کم میشه بعد چجوری ب اونا بدین؟اخه خود شوهرت چجوری میتونه بده؟؟!

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

شوهرت ب حرفت هست ک بش بگی نده؟؟؟من خودم وضع مالی شوهرم خوبه مادرشوهرم اینا متوسط تا ی حدی میذارم کمک کنه اما اگه شرایط تو رو داشتم اصلا راضی نبودم چون خودتون بیشتر نیاز دارین

عزیزم اگر خیلی بیشتر پول و حقوق داشت یا مادرش بی پول و نیازمند بود میگفتم عیب نداره همین که تا همین حد مدارا کردی خیلی خانوم خوبی هستی یک و دویست پولی نیست که بشه به کسی دیگه هم داد تازه میگی مادرشم نیاز نداره اصن دیگه هیچی اصن