2777
2789
عنوان

پول دادن ب مادر شوهر پولدار ، یا همسر بی پول ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 61 پست
نگو چون من یه بار از یه اخوند پرسیدم گفت از نظر لحکام پسر میتونه به مادرش پول بده ...خودت ضایع میشی ...

آخوند گفته بده.نگفته نده بد میشه.با همسرت صحبت کن بگو با بچه ها اذیت میشیم اگه برای کارای واجب نیست پولی که میدید بهتره ندی.

نگو چون من یه بار از یه اخوند پرسیدم گفت از نظر لحکام پسر میتونه به مادرش پول بده ...خودت ضایع میشی ...

میتونه ولی اون وقتیه که مادرش محتاج باشه.‌بعدم وظیفه مرد هست که شکم زن و بچه ش رو سیر کنه

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نمیدونه مادرش وضعش خوبه؟!

چرا.بخدا میدونه

ولی مادرش خدا سر شاهده تو عمرم زن خبیث و در عین حال با سیاست ندیدم

میگه بازار کساده بابات دستش خالیه و....

اینم باور میکنه با اینکه چند بار دستش رو شده ولی نمیدونم چرا باز باور میکنه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
وای چقدر شبیه منی دقیقا.... شوهر منم پیش باباش کار میکرد پول نمیداد بهش تا دو سال مجانی کار کرد &nbs ...

خدا از همه کسایی که این مدلین نگذره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

نه عزیزم احکام همون نفقه هست ک واجب باید به زن و بچش بده اول زنه بعد مادر از خودتون حرف نگید ترخدا

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

چه حرفایی میزنی اسی یعنی چی که اگه نده گناه میشه؟پس اگه به شما نرسه گناه نمیشه؟اولویت اول زن و بچشه،بعدمادرش، حالا هم که میگی داره،اگه میگی شوهرت خوبه حرف گوش میکنه با زبون خوش براش توضیح بده که در قبال بچه ها مسئوله،یا از یه مشاور کمک بگیر.ولی به هیچ عنوان نزار حق تو و بچه هاتو بده به مادرش

من اصن ب این ک سما ناراضی هستی کار ندارم ک حقم داری فقط موندم چجوری با ۱۲۰۰ هم خرج شمارو میده هم ب ...

دویست تومن از صاحب مغازه قرض کرد ک فردا بفرسته براش

تو ی سوپری کار میکنه

فقط خدا خودش میدونه چطور داریم میگذرونیم

اسی اون چیزی ک واجبه نفقه تو به گردنشه وطیفه ای بابت دادن نفقه به مادر ندار والسلام

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

مثلا چه جوری پود میگیره از شوهرت؟

مادرشوهر من هر وقت میرفتیم هی شوهرمو میفرستاد برو ابن و اون بخر .... مثلا جمع میشدیم باید برا حدود  ۱۵ نفر خرید میکردیم.... که خانم شام درست کنه خب یه چیزی بپز که داشته باشی....

یا رفته بودیم مسافرت من و شوهرم یه پیتزا سفارش دادیم بخوریم مادرشوهرم اومد پیش ما کلی سفارش داد تازه خواهر شوهرم برا چند نفر کلی سفارس داد فیش و داد گفت شوهر من بره حستب کنه اینم چیزی نگفت رفت ....

چه حرفایی میزنی اسی یعنی چی که اگه نده گناه میشه؟پس اگه به شما نرسه گناه نمیشه؟اولویت اول زن و بچشه، ...

ممنونم از راهنماییت

نه عزیزم احکام همون نفقه هست ک واجب باید به زن و بچش بده اول زنه بعد مادر از خودتون حرف نگید ترخدا

والا من یه بار پرسیدم گفتن مادر تحت تکفل پسراباید خرجشو بده.... من هم مخالف این حرفم خب ....

اسی اون چیزی ک واجبه نفقه تو به گردنشه وطیفه ای بابت دادن نفقه به مادر ندار والسلام

احسنت عزیزم

چرا.بخدا میدونه ولی مادرش خدا سر شاهده تو عمرم زن خبیث و در عین حال با سیاست ندیدم میگه بازار کساد ...

تازه مادرشوهرتون باید هوا خانواده پسرش و نوه ها شو داشته باشه  اونوقت میخاد  تیغشون بزنه

دویست تومن از صاحب مغازه قرض کرد ک فردا بفرسته براش تو ی سوپری کار میکنه فقط خدا خودش میدونه چطور ...

نذار اینا خیلی پرهتن فکر میکنن ما داریم پولای پسرشون میخوریم و میپوشیم اینا هم حول شدن که عقب نمونن

مثلا چه جوری پود میگیره از شوهرت؟ مادرشوهر من هر وقت میرفتیم هی شوهرمو میفرستاد برو ابن و اون بخر . ...

اوایل ازدواج ک باشون بودیم خداشاهده همه پول کادوهامو بالا کشید

بعد ک جدا کردیم بازم مثل شما

و حالا ک ی شهر دیگه ایم همش میگه دارو باید بخرم پول ندارم

ولی بجان بچه هام دروغ میگه چندین بار دستش رو شده برامون

بخدا خسته شدم