2777
2789
عنوان

سوال در مورد دیجی کالا

119 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

بیشتر یک هفته هست چنددست لباس واسه پسرم سفارش دادم هنوز پیام پردازش وآماده شدنش که تحویل پست دادن برام نیومده داخل سفارش های من چک میکنم نوشته درحال آماده شدن چجور پیگیری کنم ازطریق تماس باما فرمی پرکردم بازم واسم پیام نیومده کسی تجربه داشته

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشون شلوغه اینروزا 

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

خب بعضی جنسارو دیرتر ارسال میکنن.

توو زمانبندی ارسال چه زمانی رو انتخاب کردی؟

ازش گذشته؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

طبق تاریخی ک داده میرسه دستت. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

قبل کرونا سر وقت میاورد و اون روزی که تعیین میکردی میاورد الان سرشون خیلیییییی شلوغه ما خودمون سفارش دادیم گفت یک هفته طول میکشه یه شماره داره به اون میتونی زنوگ بزنی پیگیری کنی

زمان تحویلش رو کی زدی ؟؟؟؟ در جواب تماس با ما زنگ نمیزنن ایمیل میدن 

منکه انتخاب نکردم زمانش خودشون نوشتن زمان تحویل۲۵تا۳۰فروردین ولی پیامی که تحویل پست دادن نیومده

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫