2777
2789
عنوان

میخوام کیک خامه ای درست کنم

569 بازدید | 30 پست

ولی بلد نیستم

خیلی هوس کردم 

اگه بلدین یادم بدین😁 دیگه یا شانس و یا اقبال یا میزنم خرابش میکنم و باعث و بانی خنده میشم یا خوب میشه و خوشمزه میخوریم😋

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

آخه تو کیک پزی تا چه حد دستی بر کار داری؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

خامه ای ندارم دستورش
چون. خامه اش باید. خامه قنادی باشه یا خامه معمولی هم به روش ماهرانه به اون شکل درست کنی
ولی چند. تا طرز پخت کیک دارم که راحت و. بی دردسر
میخوای برات بذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن گوگل عزیزم هرکیکی بخوای هس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من خیلی خوب درست میکنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خامه ای ندارم دستورش چون. خامه اش باید. خامه قنادی باشه یا خامه معمولی هم به روش ماهرانه به اون شکل ...

خامه قنادی میگیرم 

رو کیک میزنم  

حالا شما دستور پخت اون کیکا رو بدین وقت بیکاری زیاده میپزیم😁

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢