2777
2789
عنوان

واقعا فمنیستهایی که منکر تفاوت زن ومردن یه تخته شون کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2268 بازدید | 168 پست
میگم چرا من حس میکنم اسی مرده؟چون ی خانوم هیچوقت اینطوری حرف نمیزنه و ...یا اینکه خیییلی زن ستیزه

نمیدونم اسی مرده یا زن 

ولی خودم خانم‌با این مدل افکار که فقط دنبال مغلطه کردن هستن و یه سری جملات تکراری که منطق پشتش نیست رو بارها تکرار میکنن زیااااااد دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین سال ها از بدو تولد اینارو تو مخ ما فرو میکنن که بعداً تو بزرگ سالی ترس تغییر عقاید رو داشته با ...

دین بزای مردمی که قابل کنترل نبودن توحش داشتن بله عالی بود ولی نه برای کشوری که تمدن داش جز عقب موندگی براشون ارمغانی نیاورذ

مثلا فیلمی بودمیگفت یکی ازکشورها زن ومرد خرجاشون جداست حتی غذاخوریم میرن خودشون غذاشونو حساب میکنن و ...

کدوم فیلم؟همینجا تاپیک برن ببین چن درصد خانوما شاغلن خرجشون با خودشونه چن درصدم خرج با شوهرشه ظاهرن ولی نمیدن پولی نمیذن؟

عقل اولویته

تو هر چی دیتا بدی همونو دریافت میکنی

الان مثلا زن قانون رو بنویسه یعنی عقل ندارع ؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

دختر یکساله؟واقعا مغزت مریضه جانم. اون دختر بچه ذاتش لوس و دلبری هست. ولی پیش پدر بزرگ 90 ساله، دختر ...

دقیقا !!!علنا دختر یکساله رو خراب فرض کردن ! ک بخواد هودشو برا پسر جوون فلان کار کنه ! واااای این دیگه جدید بود🫤😑

کدوم فیلم؟همینجا تاپیک برن ببین چن درصد خانوما شاغلن خرجشون با خودشونه چن درصدم خرج با شوهرشه ظاهرن ...

ببین من وضعیت جامعه رو نگفتم من نظر اسلام روگفتم که گفته تمام مخارج زن با مرده ارزش زن از نظراسلام روگفتم نه ازنظر قانون اساسی وجامعه وگفتم تواون فیلمی که دیدم هم وقتی نظراسلام روخوندن تعجب کردن نه نظرمردم ایرانو 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

استارتر و کسانی که لایکش کردن اگر فمنیست رو دوست ندارن حقوق برابر رو دوست ندارن و فکر میکنن استحقاقش رو ندارن میتونن پاشن برن افغانستان و با یک مرد افغانستانی ازدواج کنن و زندگی کنن که براساس قوانین ناب محمدی زندگی میکنن تا متوجه بشین همین که گوشی دستتونه و توی فضای مجازی حق اظهار نظر دارین برای چی هست برین چند روز افغانستان زندگی کنین اتفاقا اونجا گوشی رو هم از خانوم‌ها گرفتن و فقط یک مرد از هر خانواده حق داره یدونه گوشی داشته باشه شوهرتون هم هروقت اراده کنه میتونه بره مجدد زن بگیره حق تحصیل از یه مقطعی به بعد هم ندارین راحت تو خونه بشینین هی بچه بیارید پسر بود میره شهید میشه دختر بود هم جهاد نکاح، بالاخره وظایف آقایون و خانوم‌ها که باهم یکی نیست.

همه‌ی مخارجتون رو هم شوهرتون بهتون میده مهریه‌اتون رو هم که همون اول کار میگیرید همه‌ی حقوقی که لایق خودتون میدونید رو بهتون میدن خلاصه برید افغانستان ازدواج کنین اونجا اصلا اثری از فمنیست و حرف‌های فمنیستی و قوانین فمنیستی نیست پوششتون مشخصه به دلخواه خدا و شوهرتون هستش میزان کتکی که باید در طول روز دریافت کنید هم شوهر طالبانیتون بهتون میده تازه بعد مرگتون هم میرید بهشت خلاصه هم این دنیاتون طبق خواستتونه هم اون دنیا موفق و موید باشید

بروهی ایران♥️🫡

این تغییرات به خوشبخت تر شدن زنهامنجرنمیشه اینکه باهاشون مثل مردها رفتارکنند و ذات زنانه شان رانادید ...

کجای حقوق برابر به زن آسیب وارد میکنه ؟ 

اینکه زن دیه و ارثش با مرد برابر باشه ؟

یا موقع ازدواج لازم نباشه همه حقوقشو دو دستی تقدیم مرد کنه؟ 

یا بعضی مشاغل تو جامعه الان به شکل غیر منطقی خانم ها رو وارد نمی کنن؟ 

یا مردا نتونن زن بگیرن و صیغه کنن و هر کثافت کاری که بهشون اجازه دادن؟ 

از اینا ناراضی هستید؟ فقه تون میگه زن خونه بشینه بچه داری کنه بهتره بیرونم نیاد  همین کارو کنید 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."