سلام الان میخواستم تاپیک بزنم درد و دل کنم دیگه خسته شدم دکتر گفت الان دیره جفتم که سره راهیه تنها راهی که بهم داد همون شیافه و به پشتی زیر پا امیدی ندارم خسته شدم میدونم دیگه نمیمونه میره محمدحسین کوچولوم از زایمان میترسم نکنه دیگه حامله نشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ کسم ندارم درد و دل کنم درد ام هی میاد و میره شب تا صبح خواب ندارم از درد فکرو خیال دیونم کرده زندگبم خراب شده شوهرم تهرانه من اینور خسته شدم دیگه همه خسته شدن
من از بیمارستان میترسم نمیدونم طبیعی زایمانم میکنن یا سزارین خدایا بعد چهار سال اونم همینطوری حامله شدم اونم با نذر و نیاز اینم اخر عاقبتم بچمم کوچلو موندهزعکسای سنوگرافی سه بعدیشو میبینم جیگرم اتیش میگیره کوچلو ریزه با صورت گرد
سپردم به خدا غصه دارم فقط یکی نمیخواد یکیم میخواد میشه این چند روزه گریه نکردم زده به تنم کاش میشد زار زار گریه کرد از بلا تکلیفی خسته شدم نه اینوریم نه اونری