2777
2789
عنوان

کاربر ملودی

333 بازدید | 47 پست
چی شد خوبی رفتی بیمارستان چیکار کردی بیا از خودت خبر بده
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی
سلام الان میخواستم تاپیک بزنم درد و دل کنم دیگه خسته شدم دکتر گفت الان دیره جفتم که سره راهیه تنها راهی که بهم داد همون شیافه و به پشتی زیر پا امیدی ندارم خسته شدم میدونم دیگه نمیمونه میره محمدحسین کوچولوم از زایمان میترسم نکنه دیگه حامله نشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیشکی از آینده خبر نداره اونروز یه مقاله خوندم خانومه هفته 27کیسه آبش تو واژن بود ولی 39هفته زایمان کرد
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی
من از بیمارستان میترسم نمیدونم طبیعی زایمانم میکنن یا سزارین خدایا بعد چهار سال اونم همینطوری حامله شدم اونم با نذر و نیاز اینم اخر عاقبتم بچمم کوچلو موندهزعکسای سنوگرافی سه بعدیشو میبینم جیگرم اتیش میگیره کوچلو ریزه با صورت گرد
عزیزم پرونده توبده شوهرت به چند تادکتر نشون بده خیلی دکترها سرکلاژ اورژانس نیکنن بعدم 28بچه میمونه