2777
2789
عنوان

راضی کردن والدین برای خرید سگ

11753 بازدید | 52 پست

سلام به همگی  

دوستان من علاقه ی خیلی خیلی زیاد و شدیدی به داشتن حیوون خونگی دارم   مخصوصا سگ       یعنی عاشق سگم   اما یه مشکلی هست  والدینم مخالفت می کنن   مسئله پولش  نیست اما خب چرا مثل همه می گن خرج داره اما مشکل اصلی نداشتنه جا برای نگهداری هستش چون تو آپارتمان زندگی میکنیم و البته بالکن داریم اما خب به این دلیل مخالفن و اینم بگم مادرم از سگ و گربه و این جور چیزا خوشش نمیاد«از گربه متنفره اما میگه سگ باز قابل تحمله» ولی پدرم خودش علاقه داره. من خودم بند نمیشم شده یه روز خونه مجردی می گیرم سگ می برم توش اما تا وقتی پیش پدر و مادرم زندگی می کنم خواستار کمک هستم که چه جوری راضی شون کنم؟همه کار کردم اما راضی نشدن و می گن هر وقت خونه ی حیاط دار گرفتیم واسه تو هم سگ می گیریم در ضمن  رابطه ی خیلی خوبی با هم داریم و من واقعا خوشبختم و خیلی از زندگیم راضی هستم و پدر و مادرم پیر نیست که هیچ جوونم هستن و منم سنی ندارم. اما این مورد واقعا واسم خیلی مهمه و آرزومه که یه روزی سگ داشته باشم.

مخلص کلام محتاج کمک هاتونم که چه طوری راضیشون کنم  

خب فك ميكني سگ و ميشه تو حياط يا بالكن نگه داشت؟

و اينكه همه بايد راضي باشن و كمك كنن 

وگرنه سخته

خيلي شيرينه

ولي ي سري مسئوليت ها و سختيايي داره

اصلا به اينكه بگيري و بذاريش بالكن فك نكن

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا سگ دوس داری تو یه اپارتمان زندونیش نکن! گناه داره حیوون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کسی نیست ازخودمون نگهداری تواین شرایط سگ برا چیته تواین شرایط

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
عزیزم سگ تو آپارتمان واقعا نگهداریش مشکله هم اون زبون بسته اذیت میشه هم خانواده ات!گربه بگیر

گربه خیلییییییی لوس و بی چشم روعه

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
خب فك ميكني سگ و ميشه تو حياط يا بالكن نگه داشت؟ و اينكه همه بايد راضي باشن و كمك كنن  وگرنه ...

نه فکر نمی کنم تو بالکن نگه داری کنم اتاق دارم اون جا نگه می دارمش و می دونی اخلاقشون رو می شناسم اگه بگیرن با جون و دل کمکم می کنن و می دونم خودشونم خوششون میاد و الان مشکلم خریدنه و راضی کردنشون

فک کردی سگ تو بالکن بند میشه؟من خریده بودم میذاشتم بالکن اصن نمیموند مجبورمیشدم شبا هم پیش خودم بخوابونم شوهرمم واقعابدش میومدازسگ من میرفتم تو ی اتاق دیگه باسگه میخوابیدم ینی حدود ی ماه بوداین سگه منووابسته خودش کرده بودازشوهرم دورشده بودم بعدکلی فک وفامیل مامانمینا باهام حرف زدن راضی شدم بفرشمش انقدم پشت سرش گریه کردم ک نگواماالان یادم میادمیگم چقدچندش بودا زندگیه آدم ب گندکشیده میشه البته نظره من اینه☹ 

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡