2777
2789
عنوان

راضی کردن والدین برای خرید سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 11755 بازدید | 52 پست
هر کی داره میگه بی چشم و رو نیستن خیلیم وفادار و با احساسن ولی لوس بودنشون رو موافقم 

منم داشتم خیلیییییییی پرو بود 😂 مثل سگ مطیع و حرف گوش کن نیستن تربیت میشن اما وقتی سیر باشن یا....برمی‌گردن به ذات خودشون

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا قبل از خرید هر حیوونی اول به نگهداری و مسئولیتش فکر کن دوست عزیز

به این فکر کن که شی نیست

جون و به تبع حس و عاطفه داره

بگیری و دل‌بسته‌ش کنی و نتونی نگهش داری مجبور میشی ردش کنی. تو با زندگیت بعد فروش یا واگذاریش کنار میای ولی اون حیوون نه

تا قیام قیامت دلتنگیت رو میکنه

بعد مسئله تربیت و آموزش دستشویی و پیاده‌رویش هست. میتونی انجام بدی؟

هزینه‌های سگ بالاس. باید مرتب چکاپ بشه جون زبون نداره وقنی مریض میشه بگه. باید همیشه مراقب سلامتش باشی

غذا و دارو و کمکی و تقویتی و دندون‌پزشکی و ...

حریفی؟

و در نهایت و مهم‌تر از همه

اینجا ایرانه

میدونیم که حیوون واقعا یکی از اعضای خانواده میشه. ولی یه همسایه‌ی دیوانه و مردم‌آزار داشته باشی با تهدید شکایت مجبورت میکنه ردش کنی. و پیروز میشه چون تو کشور اسلامی ما همه جاندارا جز انسان محکوم به نابودین و دادگاه طرفشون رو میگیره

مستاجر باشید طرف بفمه سگ دارید بهتون خونه اجاره نمیده و ...

حیوان نیار مگه اینکه بتونی تا وقتی زنده‌س بهش رسیدگی کنی

بدونی وقتی پیر شد طردش نمیکنی و ...

بدون تحقیق حیوان نگیر بخصوص سگ

جای سگ تو بالکن نیست

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
می دونید چی جالبه؟ با این که همه سختی هاش رو می دونم مثل دیوونه ها بازم می گم می خوام  

وای من دقیقا   عین تو ام  خونمونم ویلاییه درندشت و حیاطو بزرگه و خونمونم جون میده برای حیون خونگی    مامانم هم نماز نمیخونه قبلا میخوند الان به دلایلی نمیخونه    مامانم راضی شده ولی میگه دو سه سال دیگه اخه دوسه سال دیگه همچی دوبرابر شده  اصلا بحث پول نیست ولی میگم چرا دوسه سال دیگه؟  میگه چون هم باباتو راضی کنم هم بیشتر بهش فکر کنم بخدا خسته شدم درسته برادر دارم ولی همش به فکره دوستاشه مامان بابا منم از گربه متنفرن یعنی اگه تو خیابون ببینن از اونور میرن  اصن برادرمو مگه میشه بگم هاپویی بیا اینجا یا بش قلاده بزنم؟خدایا خودت کمک کن

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن    
ولی با همه ی اینا هیچ کس کمکی نکرد.ممنون که نصیحت و راهنمایی کردید اما من می خواستم بدونم چه جوری را ...

ببین منم اینطوری راضیشون کردم  همش کلیپ سگای ناز رو نشون بده هی بگو همه میگن سگ خوبه دلشو ببر تازه وابسته سگا شه  روش کار کن میشه، بعد یجا بشین مامانت ببینه الکی گریه کن بگو خدایا یه سگ بده و الکی گریه کن😂😎حواب میده فقد باید صبر کنی واینا رو انجام بدی همون مامانت راضی شه باباتم راضی میکنه

خدایا به عزتت پناه اورده ام دست دلم را بگیر....  | حواستو به ماهــت بده 💕🌸  ♡چراغای شهر ارزش ندارن