2777
2789
عنوان

راضی کردن والدین برای خرید سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 11755 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم جنی شیطون من

عزیزم سعی کن یکم باهاشون صحبت کن و از خوبیهاش بگو و عکس های بانمک سگهارو نشون بده کم کم راضی میشه خیلی کاربردیه امتحانش کن

نگهداری سگ خیلی سخته خیلی مخصوصن مرحله اموزشش خیلی عذاب میده ولی وقتی اموزشش تموم شد فوق العاده میشه زنگیت ولی با خیلی چالش مواجه میشی بهترین سگه پودل هستش

این راه حل یک ماه طول میکشه 

اول باهاشون مطرح کن که من سگ میخوام 

مطمئنن بهت میگن تو خونه نمیشه و از اینطور چیزا 

یکم دیگه بحث کن و بعد سرتو بنداز پایین و برو تو اتاقت 

وقت هایی که بیکاری یه گوشه بشین و خودتو ناراحت نشون بده 

بعد هم زیر لب طوری که خانواده ات بشنون بگو زندگی برای من بدون سگ فایده نداره 

انقد این کارو تکرار کن هرروز تا یک ماه 

اگه تولدت نزدیک باشه که عالی میشه اگرم نه که اشکال نداره 

اگه تولدت نزدیک بود بگو من بزرگ ترین آرزویم این است که سگ داشته باشم و هی بگو 

اگر تولدت نزدیگ نیست هم مهم نیست 

انقد خودتو ناراحت نشون بده و هی بیا عکس و فیلم و کلیپ سگ رو که داره کار های بامزه میکنه به خانوادت نشون بده و بگو همه ی دوستام سگ دارن چرا من نداشته باشم این کارو تکرار کن هر روز و شب و یک بار هم خودتو بزن به ناخوشی و بگو بدون سگ میمیرم بعدشم بغض کن 

چند بار این کار هارو تکرار کن تا فکر کنن واقعا افسرده شدی مثلا غذا رو که میارن بگو بدون سگ نمیخوام انقد تکرار کن تا فکر کنن واقعا افسرده شدی 

بعدشم مثل من یه سگ خیلی کیوت بدست میاری 

این راه حل یک ماه طول میکشه 

اول باهاشون مطرح کن که من سگ میخوام 

مطمئنن بهت میگن تو خونه نمیشه و از اینطور چیزا 

یکم دیگه بحث کن و بعد سرتو بنداز پایین و برو تو اتاقت 

وقت هایی که بیکاری یه گوشه بشین و خودتو ناراحت نشون بده 

بعد هم زیر لب طوری که خانواده ات بشنون بگو زندگی برای من بدون سگ فایده نداره 

انقد این کارو تکرار کن هرروز تا یک ماه 

اگه تولدت نزدیک باشه که عالی میشه اگرم نه که اشکال نداره 

اگه تولدت نزدیک بود بگو من بزرگ ترین آرزویم این است که سگ داشته باشم و هی بگو 

اگر تولدت نزدیگ نیست هم مهم نیست 

انقد خودتو ناراحت نشون بده و هی بیا عکس و فیلم و کلیپ سگ رو که داره کار های بامزه میکنه به خانوادت نشون بده و بگو همه ی دوستام سگ دارن چرا من نداشته باشم این کارو تکرار کن هر روز و شب و یک بار هم خودتو بزن به ناخوشی و بگو بدون سگ میمیرم بعدشم بغض کن 

چند بار این کار هارو تکرار کن تا فکر کنن واقعا افسرده شدی مثلا غذا رو که میارن بگو بدون سگ نمیخوام انقد تکرار کن تا فکر کنن واقعا افسرده شدی 

بعدشم مثل من یه سگ خیلی کیوت بدست میاری

من هم دلم میخواد ولی نمیشه ولی تو میتونی سگ مالتی بگیری چون هم کوچولو هست هم باید اصلا تو آپارتمان باشه و بیرون آپارتمان نمیتونه حالا میتونی درموردش بیشتر تحقیق کنی به نظر من که بهترین نژاده

وای منم مشکل ترو داشتم مامانم میگفت سگ نجسه و بابام هم میگفت جا شو نداریم و اینا 

بعد یه شب بابام اومد گفتم بابا باید با من بازی کنی اگه بردی هیچی ولی اگه من بردم برام سگ میگیری بابام گفت قبول دارم گفتم یعنی چی گفت برات میگیریم یه سگ کوچولو و جیبی اما بعد از درست تا راحت با اون بازی کنی 

خلاصه اگه مامان و بابات نمیزارن با مسابقه پیش برو و بازی رو پیشنهاد بده که بلد باشی که برنده بشی و سگ بگیری ولی قبلش باید یه جایی بنویسی و شرط هایی که میگه رو قبول کنی و بابات هم همینطور و مثل قاضی 😂 بعدش اگه تو ببری برات سگ میگیرن و اگه نبری به سگ نباید فکر کنی 

پس بازی رو انتخاب کن که توش ببری ❤