2777
2789
عنوان

راضی کردن والدین برای خرید سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 11755 بازدید | 52 پست

۱گریه کن 

۲مجبورشون کن ببرنت دامپزشکی یا هر جای دیگه که حیوون ها باشن و هی قربون صدقه حیوونا برو بعد  مجبورشون کن ببرنت مغازه سگ فروشی یکیشون رو که دوست داری انتخاب کن و بگو من بدون این تکون نمیخورم بعد تا اینجا شاید نخریدن باید تا موقع تولدت صبر کنی هی عکس و فیلم های سگ نشونشون بدی تا بخرن   برات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندروزی هست به مامانم گفتم میخام سگ میگه نه به بابام گفتم گفت حرفشو نزن کلا که از سگ بدم میاد😢

ولی مامانم میگه بسلامتی میخواستی بخری ۲ ماهه بخر😑😐 بش میگم تو که برام نمیخری میگه اگه ۳۰ ملیون باشه میخم😆ولی متسفانه سگی که من میخوام ۵۰ ملیونه مامانم میگه اگر ۵۰ ملیون الان داشتم برای خودم وسایل میخریدم وکلا بامن بابام که مخالفه نمی دونم چه کار کونم بم بگین ممنون میشم  بد مامانمو بابام میگن ۵۰ ملیون کلا بت نمیدیم چون پول نداریم😐😢😁

بنظرم از فکر سگ بیا بیرون یا هر حیون کم عمری من 17 سالمه از 8 سالگی یه سگ داشتم اسمش بل بود بخاطر اینکه 9 سالش شده بود مریض شد مرد الان انقدر حالم بده که نمیتونی فکرشو بکنی