2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 194 پست
سلاااااام چطوری دوست جون خوبی؟ منم اون هفته رفتم سونو بچم سالم بود خداروشکر و جنسیتشم همونی بود که ...

سلام عزیز دلم،انشاءالله که بسلامتی نی نی خوشکلتو بغل بگیری،من بشدت افسرده شدم،جواب غربالگری دومم مشکوک به سندروم داون بود دو میلیون و پونصد دادم سل فری،تا جوابش بیاد میمیرم،تو رو خدا برام دعا کن،حالم خیلی خرابه

سلام عزیز دلم،انشاءالله که بسلامتی نی نی خوشکلتو بغل بگیری،من بشدت افسرده شدم،جواب غربالگری دومم مشک ...

سلام عزیزم وای چقدر دلم ریخت یهو یا پیامتو خوندم خدا شاهده الان دارم اشک میریزم

خدا به حق فاطمه زهرا قسم میدم ایشالا بچت سالم باشه ایشالا دستگاه اشتباه کرده نگران نباش توروخدا

روحیتو حفظ کن ایشالا چیزی نیست 

توروخدا جوابشو به منم بده

منم همش دعاگوت هستم

مراقب خودت خیلی باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم وای چقدر دلم ریخت یهو یا پیامتو خوندم خدا شاهده الان دارم اشک میریزم خدا به حق فاطمه زهر ...

مرسی عزیزمی،تو خودتو ناراحت نکن واسه نی نی ضرر داره،همین که واسم دعا کنی به اندازه یه دنیا ارزش داره،خدا انشاءالله به اندازه دلت برات ببخشه،حتما جوابشو برات میگم،خدا خودش بهم صبر بده.

مرسی عزیزمی،تو خودتو ناراحت نکن واسه نی نی ضرر داره،همین که واسم دعا کنی به اندازه یه دنیا ارزش داره ...

خامی جواب تستت کی میاد؟؟؟ من خواننده خاموش بودم واقعا ناراحت شدم و نگران. لطفا خبرشو حتما بده که چی شد. ایشالا خطا باشه و جوابت تستت منفی باشه و تموم بشه این نگرانیا و حالی که داری الان. 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
خامی جواب تستت کی میاد؟؟؟ من خواننده خاموش بودم واقعا ناراحت شدم و نگران. لطفا خبرشو حتما بده که چی ...

مرسی عزیزم،به گفته خودشون دو هفته دیگه،انشاءالله نفست حق باشه،من همینجا اعلام میکنم نتیجشو

مرسی عزیزم،به گفته خودشون دو هفته دیگه،انشاءالله نفست حق باشه،من همینجا اعلام میکنم نتیجشو

من ی دوستی دارم که 20 روز پیش زایمان کردو گل پسرش الان بغلشه. 

دقیقا به اونم گفته بودن که باید حتما تست بده و هزینش بالای دو و نیم بود. 

با همسرش مشورت کرده تصمیم گرفتن اصلا تست و انجام ندن پرسیدم چرا ... گفت تمام این دکترا و مراکز سونوگرافی همش به فکر تیغ زدن و پول در آوردنن، پاس میدن بهم تا بقیه هم ی پولی در بیارن ازمون...

خداروشکر بچش الان سالم بدنیا اومده.

زیاد به حرف این دکترا و تستهای مشکوک اهمیت نشده ایشالا که چیزی نباشه عزیزم.

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
مرسی عزیزمی،تو خودتو ناراحت نکن واسه نی نی ضرر داره،همین که واسم دعا کنی به اندازه یه دنیا ارزش داره ...

نه اصلا نگران نباش منم الان پیام دوستمونو خوندم آره احتمال داره دارن نون قرض میدن بهم نگران نباش ولی آمایشو حتما انجام بده بهتر انجام ندادنشه.

ولی روحیتو حفظ کن به این فک کن که ایشالا چیزی نیس

نه اصلا نگران نباش منم الان پیام دوستمونو خوندم آره احتمال داره دارن نون قرض میدن بهم نگران نباش ولی ...

بیستم اینا جوابش میاد،برات ارسال میکنم.البته رفتم یه آزمایشگاه دیگم غربالگری دوممو تکرار کردم ترسیدم جواب سل فری زبونم لال مثبت شه و دیگه وقت تکرار آزمایشمم گذشته باشه.

بیستم اینا جوابش میاد،برات ارسال میکنم.البته رفتم یه آزمایشگاه دیگم غربالگری دوممو تکرار کردم ترسیدم ...

ایشالا که چیزی نیست

تو اون سونو که رفتی چیزی نگفت؟ مشکوک نشد؟

سلام عزیزم،جواب سل فریم امروز اومد،خداروشکر سالم بود

ای جانننننممم 

خداروشکر

نگفتم بهت فقط بلدن توی دل ادمو‌خالی کنن خداروشکر که همه چی خوبه