سلام دوستان.من صبح بی بی چک زدم و خداروشکر مثبت بود میخواستم بدونم تو شرایط کنونی چیکار باید بکنم اول؟ برم آزمایشگاه؟ به دکتر مراجعه کنم؟ از طرفی ازین شرایط کرونایی میترسم برم بیرون از خونه
نترس نمیشی منم اینجوری بودم هنوزم هستم ،اخرین پریگدت کی بود
عزیزم اینکه کمردردو دلدرد دارم قبل موعد ممکنه باردارباشم؟ یا فقط دلدرد؟
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
من تمام علایم پریود داشتم حتی هنورم دارم ممکنه باشی یا نیاشی باید تا موعدت صبر کنی
پریودم نا منظمه. حتی کمردردم داشتی؟ من یهو کمردردو دلدرد میگیره و ول میکنه.بدنمم یه هفته ای هست دماش بالاست
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
من بیشتر درد پریودی داشتم که تا رون چپمم میکشید. علائمش شبیه پریودیه بیشتر باید بذاری یک هفته از موع ...
میترسم تا بیاد یکهفته بگذره پریود بشم☺
سلام عزیززززم به سلامتی مبارک باشه شاخ شمشادمون . مبارک باشه منم تو اون هفته میرم دیگه. ما ماهامون ...
سلامت باشی عزیزم.اره،من دقیقا هفته بعد دوشنبه میرم تو ۵ ماه،الان توو هفته هفده هستم.رفتی حتما خبرشو بده،انشاءالله سالم باشه و جنسیتش همونی بشه که دوس داری