2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 194 پست
نترس نمیشی منم اینجوری بودم هنوزم هستم ،اخرین پریگدت کی بود

عزیزم اینکه کمردردو دلدرد دارم قبل موعد ممکنه باردارباشم؟ یا فقط دلدرد؟

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تمام علایم پریود داشتم حتی هنورم دارم  ممکنه باشی یا نیاشی باید تا موعدت صبر کنی

پریودم نا منظمه. حتی کمردردم داشتی؟ من یهو کمردردو دلدرد میگیره و ول میکنه.بدنمم یه هفته ای هست دماش بالاست

۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 
درد پریود فقط دلدرد داشتی یا کمردردم داشتی؟

من بیشتر درد پریودی داشتم که تا رون چپمم میکشید. علائمش شبیه پریودیه بیشتر باید بذاری یک هفته از موعدت بگذره بی بی بذاری

من بیشتر درد پریودی داشتم که تا رون چپمم میکشید. علائمش شبیه پریودیه بیشتر باید بذاری یک هفته از موع ...

میترسم تا بیاد یکهفته بگذره پریود بشم☺

سلام عزیزم،خوبی؟من امروز رفتم سونو و جنسیت نی نیم پسر بود.تو کی قرار بری؟

سلام عزیززززم به سلامتی مبارک باشه شاخ شمشادمون . مبارک باشه

منم تو اون هفته میرم دیگه. ما ماهامون یکی بود با هم درسته؟

سلام عزیززززم به سلامتی مبارک باشه شاخ شمشادمون . مبارک باشه منم تو اون هفته میرم دیگه. ما ماهامون ...

سلامت باشی عزیزم.اره،من دقیقا هفته بعد دوشنبه میرم تو ۵ ماه،الان توو هفته هفده هستم.رفتی حتما خبرشو بده،انشاءالله سالم باشه و جنسیتش همونی بشه که دوس داری

سلام عزیزم،خوبی؟من امروز رفتم سونو و جنسیت نی نیم پسر بود.تو کی قرار بری؟

سلاااااام چطوری دوست جون

خوبی؟

منم اون هفته رفتم سونو بچم سالم بود خداروشکر و جنسیتشم همونی بود که میخواستیم دختر 

تو چه خبر شکمت سنگین نشده