الان برای اینکه دخترم نزدیکه دو سالشه زباله ها رو جمع کنه البته با کمک خودم زبونم مو درآورد انقدر بهش گفتم بیا جمع کن تا برنامه کودک ببینیم.گوش نکرد.تهدیدش کردم گفتم میرم یه اتاق دیگه تو رو تنها میذارم گوش نکرد.مجبور شدم چندبار جیغ بزنم و داد و بیداد کنم که جمع کنه.تا کی باید با جیغ و داد و بیداد کار انجام بده؟رفتم نزدیک در گفتم میرم تنها بمونی که دیگه مجبور شد جمع کنه
بعد از آشغالا هم شروع کرد اسباب بازیها رو جمع کردن اونم با کلی داد و بیداد های من
خب با این وضع چجوری به بچه یاد بدیم که زباله هاشو جمع کنه و اسباب بازیهاشو جمع کنه وقتی با کلی قربون صدقه و آرامش جمع نمیکنه خب چجوری میخواد یاد بگیره بعدا جمع کنه؟
توروخدا نگید دو سالشه زوده فلانه،پس از کی میخوان یاد بگیرن کار انجام بدن و مسئولیت پذیر باشن.
الان میگید دوسالشه زوده فردا میگید چارسالشه زوده
الان خودش میدونه هر ظرفی تو خونه باشه باید بذاره داخل ظرفشویی،بدون این که من بگم خودش میذاره خب بقیه کارا رو چجور یادش بدم؟از این همه جیغی که میزنم خیلی حرص میخورم از این که مجبور میشم عصبی بشم و سرش داد بزنم بدجور حرص میخورم تا مرز سکته میرم چون نمیخوام باهاش بد رفتاری کنم ولی نمیتونم در مقابل کاراش تحمل و صبر کنم.باید چیکار کنم بخدا خسته شدم از این که نمیدونم کدوم رفتارم غلطه کدوم درسته ، نمیدونم چجور تربیت کنم با این که خیلی مطالب میخونم.از نظر چیزایی که میخونم من بدترین مادر دنیام با این که خیلی هم قربون صدقه بچم میرم
دارم دیوونه میشم بخدا
بیشتر هم از دست خودم.واقعا نمیدونم دارم با بچم چیکار میکنم