2777
2789
عنوان

چجوری بچمو تربیت کنم آخه؟خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 64 پست

با اینکه گفتید نگید زوده ولی من میگم زوده.تربیت اموزشی بچه از ۳ سالگی شروع میشه.زیر ۳ سال فقط بچه الگو پذیره.شما با جیغ و داد تهدید دقیقا بهش عصبانیت و لجبازی رو یاد دادید.حتما اگه براتون مهمه مطالعه کنید کلی کتاب و روش وسایت هست.یه موردش مثال بزنم اینکه بالای سه سال شد و میخواید اسباب بازی جمع کنه ۵یر مستقیم بهش بگید مثلا میگه بریم پارک یا بستنی میخوام و یا ... شما بهش میگید بعد اینکه اینا رو باهم جمع کردیم میخوایم بستنی بخوریم یعنی نه دستوری نه مستقیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدف تون خوبه    ولی  راه رسیدن بهش غلطه ... بچه رو شرطی میکنید  ک هر وقت صداتون ...

خیلی سخته خیلی

از خودم متنفرم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

برای بچه دوساله خیلی زوده فقط باعث میشی ازت متنفرشه میگه مامانم همش غر میزنه اذیت میکنه الان بخوای جیغو داد کنی بعد برای تربیتای مهمتر اثر نداری  با حرف زدن تربیت کن بعدم از ۶ماه دیگه شروع کن قانون بزار اونم باروی خوش نه جیغوداد مثلا ما اینجوریم که یه اسباب بازی یادوتا میاره بازی میکنه اجازه نمیدم همه رو بیاره که ۰مع کردنش سخت بشه بعد اگه چیز دیگه ای خواست میگم اونارو بزار سرجاش یه چیز دیگه بیار...تنبیه هم در اتاقشو قفل کن برا یه ساعت یا تلویزیونو خاموشکن نبینه بگو تنبیهی ...کار خوبم کرد ستاره بکش تشویق بشه مثلا جمع که کرد ستاره بکش بعد مثلا ده تا شد جایزه بده همشون بدون جیغ....الانم زوده براش گناهه بزار یکم بچگی کنه

پس کی باید یاد بگیره؟

پسر من پونزده ماهشه کل اسباب بازیاشو جمع میکنه چون هر اسباب بازی ک میذاره داخل سبد براش دست میزنم و با هیجان میگم افرین میدوه بعدیارو زود زود میاره و منتظره تشویقش کنم چ قیافه ایم میگیره انگار قران ختم کرده انقد خوشحاله از تشویق من سعی کن روش تشویقتو عوض کنی

چقدر سخته دوریت نفسم من توبه کردم امیدوارم توم منو بخشیده باشی🙏🙏🙏🙏🙏
پس کی شروع کنم به تربیت کردن آخه؟

گلم، ما اگر خودمون، چیزی که میخوایم بچمون در آینده باشه بشیم، به هدفمون میرسیم. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

خب براش سخته همی چیزارو جمع کنه ک الآن 

کم کم شروع کن اونم با بازی 

مثلا بگو بیا باهم دیگه جمع کنم

با بازی اسباب بازی هارو بندازید تو سبدش

خواهرم انقدر سخت گیر نباش

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

ب یک مشاوره خودتو نشون بده مشکلت ب اعصابت مربوط میشع بچه دوساله هنوز عقلش انقدری کامل نیس که بیاد کار خونه انجام بده واقعا ک

۱۲ بهمن بی بی چکم مثبت شد😍😍💓خدایا مرسی برای سلامتی نی نی تو دلم💖 ی صلوات بفرستین💞..خدایا ب شوهرم کمک کن😞❤❤
مگه تو چته خوبی که ژلوفنی آرامشی😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️

سلام ملوچ تو تل نداری عزیزم چن ماهه میشناسمت بریم تلگرام؟

چقدر سخته دوریت نفسم من توبه کردم امیدوارم توم منو بخشیده باشی🙏🙏🙏🙏🙏
مگه تو چته خوبی که ژلوفنی آرامشی😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️

همین آرامش زیادم شده دلیل تنبلی مامانم آی حرص میخوره آی حرص میخوره 🙁🙁🙁همش میگ من کوتاهی کردم تو تربیتت🤦‍♀️🤣😂😅

نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔 
خیلی سخته خیلی از خودم متنفرم

عزیز

م الانم شما مامان بدی نیستی مطمئنم. همه ی مامان‌ها تو یه دوره‌هایی رفتارهای غلط دارن. 

مثلا من الان دارم متن شمارو میخونم، میدونم ک چه کار غلطی انجام میدی و چ حسی داری. 

من یه برهه زمانی دیگه، به یه دلایل دیگه رفتارای غلط زیاد با بچم داشتم. وقتی دخترم تازه دنیا اومده بود همون موقع پسر دوسالم رو از پوشک گرفتمش و بخاطر جیش کردن چقققققدر ک گریشو دراوردم. بمیرم الهی براش. 

اگ میخواسم بگم مامان بدی‌ام. قطعا بدتر میشدم. 

به خودت ایمان داشته باش. به خوبی‌هات به توانایی‌هات. 

مهم اینه ک اینطوری ادامه ندی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی