2777
2789
عنوان

چجوری بچمو تربیت کنم آخه؟خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 64 پست

مطالعه عزیزم، اول اینکه کتاب خوب بخونید که تو هر سنی از بچه چه انتظاری میشه داشت و دوم اینکه تکنیک های آموزشی باید یاد بگیرید که بتونید این مدل در خواست ها رو از بچه داشته باشید. از بچه ی دو ساله نمیشه انتظار خیلی کارها رو داشت و اینکه برلی درخواست هاتون باید بهش دو تا کار هم اندازه پیشنهاد بدید. با داد ‌جیغ و تهدید فقط بچه های مریض تحویل جامعه میدید که تو سن نوجوانی بهتون هر توهینی میکنن پس بهتره از الان تربیت درست و‌ پیش بگیرید.

ببخشید ولی اسم تهدید و ترسوندن بچه تربیت نیست تو رفتارتون تجدید نظر کنید از نظر اون طفل 2 ساله یه لحظه خودت رو تصور کن که با هیکلی که چند برابر اونه داری داد می زنی و می ترسونیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دادت عوارضش خیلی بیشتر از شلختگیه بچه دوسالشه یعنی چی اخه شما مرتبو منظم باش خودبخود بار میاد ای ...

درسته ولی تاثیر مطالبیه که خوندم.نمیدونم دیگه چیکار کنم دارم دیوونه میشم از دست خودم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

جیغ نزن سرش که عادت نکنه فقط با تهدید کار انجام بده. دختر من سه و نیم سالشه بعضی وقتا جمع نمیکنه ولی بیشتر وقتا جمع میکنه اونم چون از اول به حالت بازی و مسابقه ازش خواستم جمع کنه . 

بعدشم چیزی میخواد بگو اول خونه رو مرتب کنیم بعد اینجوری تشویق میشه جیع و دادم نمیخواد اون همش دوسالشه

بابا خيلي زوده الان تو روحيش تاثير خيلي خيلي خيلي منفي ميزاري 

نابود ميكني بچه رو اينجوري بزار تو سن چهار پنج سالگي اونم با تشويققققققق نه تهديد و داد و بيداد

❤️إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ❤️ما شآءَ اللَّهُ و لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلي العظيم❤️

عزیزم ۲ سالشه ها ...

الان اصلا متوجه نمیشه شما چی گفتید یا چرا داد زدید..

الان فقط بهش پیام دادید که دوسش ندارید...

هر رفتاری در قالب بازی باید یاد داده بشه

چندتا کتاب تربیتی مناسب مطالعه کنید لطفا ..

مثلا

تربیت بدون فریاد

مادر کافی باشیم

والد متفکر ،کودک متفکر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
کامل منو توصیف کردی  ولی پسر من سه سال و نیمه هست اما تهدید به رفتن نکن گناه داره و حس امنیت ...

خودمم ناراحت میشم از رفتارم.ولی تنها چیزیه که جواب میده

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

هدف تون خوبه    ولی  راه رسیدن بهش غلطه ...

بچه رو شرطی میکنید  ک هر وقت صداتون رفت بالا  و عصبانی شدید و تحکم ب خرج دادید  ،  حرکت کنه ! 

بچه ها  توی بازی  خیلی کارها رو یاد میگیرن 

با بازی کردن  و مسابقه گذاشتن و تشویق کردن   هم اعتماد بنفس بچه رو میبرید بالا  ، هم خودتون عزیز میشید ، هم  حرف تونو گوش میده 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی بچه رو مجبور ب کاری میکنی ک دوستنداره انجام بده همینه بابچه درحدسن وسالش رفتاربکن من خودم ۲تاپسر۲ساله دارم درحدتشکرکردن وسلام وخداحافظی ازشون توقع دارم دیگه ن درحداشغال جمع کردن

دلم واسه افطاری های مدرسه تنگ شده..

عزیزم به جای داد و بیداد بهش بگو بیا بازی جمع کردن وسایل تا یاد بگیره داد زدن بچه رو نابود میکنه.هر کاری خواستی انجام بده رو تو قالب بازی ببر که هم سرگرم بشه هم اموزش ببینه

من متن رو نخوندم ولي اگه حس ميكني واقعا مشكل داري با روانشناس كودك مشورت كن 

اگه واقعا يه بچه سالم اَز نظر روحي ميخواي 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

کاری به اینکه زوده یانه

و اینکه جیغ و داد بده یا خوب ندارم

چون بچه ی خودت خودت میدونی چکار کنی

اما بچه ها تو این سن بازی رو دوست دارن میتونی با بازی اینکارها رو یادش بدی

مثلا بگی هرکی زودتر جمع کنه اول میره کارتون میبینه

اگر اشتباه میگم بخاطر اینه که من نه روانشناسم نه مشاور ولی بنظرم این راه درستتره 

و اینکه باید صبور باشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چه مادر سخت گیری هستی

واسه بچه ۲ ساله خیلی زوده

برای اینکه یاد بگیره بشین کنارش بگو بهت کمک‌ میکنم که جمع کنی وسیله هاتو

بگو یه دونه من برمیدارم یه دونه تو

اینجوری هم مسئولیت یاد میگیره هم کمک کردن به دیگران

ولی اینکه خودت اصلا بهش کمک‌ نکنی و فقط دستور بدی درست نیست و براش زوده

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
پس کی باید یاد بگیره؟

از الان آموزشش بده به مرتب بودن ولی نه اینکه با تهدید و جیغ و داد فقط به حالت تشویق که هم سن دختر من شد خود بخود جمع میکنه نیازی به گفتن نیس. من الان پسرمم چون میبینه خواهرش جمع میکنه اینم با اینکه یکسالشه جمع میکنه