2777
2789
عنوان

چجوری بچمو تربیت کنم آخه؟خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 64 پست
همین آرامش زیادم شده دلیل تنبلی مامانم آی حرص میخوره آی حرص میخوره 🙁🙁🙁همش میگ من کوتاهی کردم تو ت ...

بگو دیگه کاری از دست من بر نمیاد نمیتونم کوتاهیای تورو جبران کنم بیشتر وقت میزاشتی تا اینجوری نشه😂😂😂😂😂 ولی منتظر یه کتک با دمپایی باش با این حرفا🤦‍♀️

خانم بچه دو ساله رو مگه اینطوری تربیت میکنن؟

اولا که تا ۷ سالگی پادشاهی بچه هست  یعنی هرکاری که دوست داشت باید اجازه بدی انجام بده  و فقط درباره خوب و بد باید بهش اگاهی بدی

اصصصصلا و ابدا بکن و نکن نباید بکنی  چه برسه به جیغ  و داد

شما اگه میخوای مرتب و تمیز باشه باید اول خودت اینطوری باشی

یعنی بچه  باید ببینه شما هر چیزو سر جای خودش میذاری 

آشغال نمیریزی

خونه رو مرتب میکنی

هر از گااااهی هم با مهربونی آگاهش کنی که باید خونمونو تمیز نگه داریم

حالا اگه خیلی برات مهمه که حتما خودش جمع کنه میتونی به حالت بازی  یه کاری کنی که جمع کنه

مثلا بگو بازی مهمونی داریم

الان باید خونمونو تمیز کنیم که مهمون بیاد

باباش که اومد خونه بگی مهمونمون اومد

باز هم اگه انجام نداد شما اصلا نباید مجبورش کنی 

چون توی دراز مدت وقتی ببینه شما آگاهی میدی و خودت هم عمل میکنی یاد میگیره

اصلا اصلا اصلا جیغ و داد نکن چون اثرات جبران ناپذیری داره

کتاب کودک متعادل 

و راهنمای کامل کودک رو بخون

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اصلا نیاز نیست این کارو ها رو بکنی همین که خودتت خوب مرتب باشی کافیه چون مادر الگویه دختره به مرور زمان همه چیز از شما یاد میگیره مثل این می مونه که هر چی تو بریزی اون جمع می کنه همه رفتار ها تو چه خوب چه بد پس رو خودتت کار کن الان این همه جیغ داد می کنی فردا اون بچه چی میشه

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
عزیز م الانم شما مامان بدی نیستی مطمئنم. همه ی مامان‌ها تو یه دوره‌هایی رفتارهای غلط دارن.  م ...

ممنون.یه بچه ی کوچیکتر هم دارم.ولی متاسفانه اعصاب خودم خیلی ضعیفه.بس که مطالب مختلف خوندم نمیدونم دیگه چیکار کنم چیکار نکنم.درست و غلط رو دیگه نمیتونم تشخیص بدم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
خانم بچه دو ساله رو مگه اینطوری تربیت میکنن؟ اولا که تا ۷ سالگی پادشاهی بچه هست  یعنی هرکاری ک ...

از دست خودم خیلی ناراحتم.روزی دو سه بار داد میزنم هربار به خاطر یه چیز

واقعا موندم باید چیکار کنم

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
خانم بچه دو ساله رو مگه اینطوری تربیت میکنن؟ اولا که تا ۷ سالگی پادشاهی بچه هست  یعنی هرکاری ک ...

دنبال یه کتاب خوب بودم. 

الان کودک متعادل رو دانلود کردم. رایگان هم بود.

ممنون

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ممنون.یه بچه ی کوچیکتر هم دارم.ولی متاسفانه اعصاب خودم خیلی ضعیفه.بس که مطالب مختلف خوندم نمیدونم دی ...

خب دیگه دقیقا شرایطمون یکیه. منم بچه‌هام دو سال و پنج مهه و پنج ماهن. 

ببین بدنمون ضعیف شده.

مواد بدنمون کم شده

خسته میشیم.

واقعا نگهداری از دو تا بچه سختع. 

بخدا با بندبند وجودم جای تو بودم. 

ولی دو ماهه.

دوماهه تصمیم گرفتم عوض بشم. این دو ماه دعواش نکردم. خودمو تقویت کردم. به غذام اهمیت دادم. گاهی هم ورزش میکنم. 

مطالب روانشناسی رو ول کن. گاهی وقتا باید دلی پیش رفت. 

یه حدیث از پیامبر خوندم که گفته بود: کودک هفت سال اول پادشاه خانواده هفت سال دوم فرمانبردار خانواده و هفت سال سوم مشاور خانواده است.

سخت نگیر. فقط الگوی خوبی باش. میخوای بچت راستگو باشه، خودت راستگو باش

میخوای مرتب باشه، خودت مرتب باش.

میخوای بخنده خودت بخند

میخوای شاد باشه خودت شاد باش.

و تا هفت سال استرس تربیتشو نداشته باش. 

فقط و فقط الگوی خوبی باش.

بخدا بهترین بچه رو تربیت میکنی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
از دست خودم خیلی ناراحتم.روزی دو سه بار داد میزنم هربار به خاطر یه چیز واقعا موندم باید چیکار کنم

سعی کن خودتو کنترل کنی عزیزم

اگه تربیت بچه برات مهمه

یادت باشه بچه رو اندازه خودت ندون

اون الان هنوز خیلی کوچیکه نباید فکر کنی چون خونه رو مرتب نمیکنه داره لجبازی میکنه

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂

عزیز دلم تاپیک‌های قبلیت رو نگاه انداختم. تو واقعا از نظر بنیه بدنی کم اوردی و ضعیف شدی.

برای همینم اعصابت به هم ریختست و نمیتونی ارامش داشته باشی.

شیره انگور یا خرما و توت یا هر سه تا قاطی شون رو بگیر... یکی دو ماه ناشتا ۶ تا قاشق تو اب حل کن و بخور.

به غذات برس. 

همیشه یچیزی دم دستت داشته باش ک ضعف نکنی. چون دو تا بچه داری، ممکنه یه وقتایی به فکر غذای خودت نباشی مثل من. 

اجیل بخر. اگر توانایی مالیش رو نداری، نخود کشمش بخر و توت خشک. بریز تو کاسه بزار روی میز. میدونی نخود کشمش چقد اهن داره؟

میوه تو یخچال داشته باش. سبزیجات مصرف کن. 

نمیدونم باورت میشه یا نه. ولی تو حال دو ماه پیش منو داری. روحیم عییییین الان تو بود. و یه عذاب وجدان به خاطر بچه‌ها 

ولی الان بهترم. خوب میشی. 

من توی دوسالگی به پسرم نمی گفتم جمع کن ولی خودم اسباب بازیهاشو وقتی لازم نداشت جمع میکردم الان چارسالشه باوجود اینکه پسره ولی خیلی مرتب و شبیه خودم سرجاشون میذاره برای غذاخوردن هم از همون اول سعی کردم یه گوشه بشینه وااصلابااین موردمشکلی ندارم

پس کی شروع کنم به تربیت کردن آخه؟

خانم شما قبل از بچه دار شدن باید خودت رو آماده میکردی از نظر روحی چون اینایی که میگی فقط باعث تعجب همه میشه.داد فریاد عصبی شدن تهدید 

بعدم مگه تربیت کردن کاریه که باید از یه نقطه ای شروع کنی؟ذره ذره رفتارهات یعنی تربیت .

خواهشند بچه رو انفدر استرسی بار نیار. دلم نیسوزه که گفتم بهت والا کاری ندارم مختاری