2777
2789

من پیش روانپزشک جدید رفتم و کمتر عصبی میشم از صداش اما بازم عصبی میشم به نظرتون کامل خوب میشم؟روانپزشک گفت میشی اما قبلی هم همینو گفت یکسال پیشش دارو با دوز بالا خوردم تا یه حدی دارو هاش منو بهتر کردن از اون بیشتر نشدم میترسم اینم اونجوری باشه و مغزم به دارو اینجوری باشه ای خدا دارو های این فلوکستین لاموتریژین ریسپریدون توپیرامات هستن

پسرام یعنی خود خوشبختی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدت میاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

صداش مگه چجوریه. سروصدا اذیتت میکنه یا صدای پسرت خوب نی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

مشکلی نداره این مشکل بچگیمه که غز صدای برادرم بدم میومد سه ساله از صدای پسرم

اهان پس علاوه بر دارو باید تراپی هم بشی عزیزم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اهان پس علاوه بر دارو باید تراپی هم بشی عزیزم

تراپی رفتم چن جلسه گفتن باید دارو بخوری میگم پسش یه روانپزشک یه سال دارو خوردن خوب نشدم امکلن داره پیش این یکی بشم؟

پسرام یعنی خود خوشبختی
تراپی رفتم چن جلسه گفتن باید دارو بخوری میگم پسش یه روانپزشک یه سال دارو خوردن خوب نشدم امکلن داره پ ...

اره من چند تا دکتر عوض کردم تا آخری نتیجه گرفتم دکتر خوب خیلی مهمه . البته برا من افسردگی و عصبی و حالتهای دیگه بود