2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاه برداری نیست منم دارم بانک معتبره همون لحظه وام میده ولی سود ۲۳درصد

بانک های خصوصی کلاهبردارن و یکی یکی دستشون رو میشه چن سال پیشم یکی دیگه از بانکا کلاهبرداری کرد امسالم آینده حالا چن سال دیگم پاسارگاد و...

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
چه جوری پولت رفت؟؟ وام گرفته بودی؟

ن پس انداز کردم توو یکی از شعب رییسشون پولای اکثر مردم شهر رو برد و رفت ازشم شکایت شده ولی خب تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود😅

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

رئیسشی یا دخترش؟اصن چرا فاز گرفتی؟کامنت گذاشتم واسه چی دخالت میکنی؟وقتی ی جا ازت پولتو خوردن اونوقت ...

برو خدا شفات بده 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

فعلا که اوکیه

آره فعلن خوبه پس ازش استفاده کن ولی حساب زیاد داخلش باز نکن فقط از وامش استفاده کن

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
کلاه برداری نیست منم دارم بانک معتبره همون لحظه وام میده ولی سود ۲۳درصد

میگم شما خبر داری من تا حالا دو سه بار وام 1 تومنی از ویپاد گرفتم و سر وقت پرداختم. بعدها باید 23 درصد دوباره کارمزد بدم یا نه دیگه؟ 

والا من ویپاد گرفتم تا 4 تومن وام داد دیگه قفل کرده روی 5 تومن نمیاد با اینکه توش12 تومن داشتم و کار ...

برای همون وام های کوچیک خوبه وام های مبلغ بالاش بیشتر جنبه ی دکوری و تبلیغاتی داره چون خیلیا تو نت نوشتن پول های زیادی رو خوابوندن حساب حتی سکه های خیلی زیادی بدست آوردن ولی فعلا نداده