خوشبحالت حداقل نتیجه ی همه ی صبر و تلاش و این در و اون در زدنات،الان تو آغوشته من و امثال من ...
عزیزم ❤ انشاالله قسمتت بشه به زودی
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
منم فک کنم دیوونه شدم هر کی واسم آرزوی بچه میکنه گریم میگیره نمیتونم خودمو کنترل کنم الانم گریم گرف کلا ررررررد دادم بعد بی بی چک منفی خوشحال میشم بعد ده دقیقه یه هفته گریه میکنم افسرده شدم بخدا
خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
عزیزم نرو دیدن بقیه بهترین راهه انشالله امضات واقعی بشه
مگه میشه عزیزم ! یه روز خبر بارداری ی نفر و شنیدم خیلی واسش خوشحال بودم اما تا کلید انداختم تو قفل در و اومدم تو خونه ..انگار وجودم یکباره خالی شد نمیدونم دقیقا چطور بگم اما تجربه و حس تلخی بود
لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.