2777
2789

خوب ازکجافهمیدی تنبلی داری چه علائمی داره؟؟من فقط موی زائددارم دکترگفت ارثیه این ولی مشگل دیگه ای ندارم لااین حال میترسم..ولی من تواقدام نیستم هنوزببینم باردارمیشم یانه؟؟

توکلت به خداباشه. منم تنبلی تخمدان دارم وپرولاکتینم بالابودکه درمانش کردم. ولی شوهرم سالمه. امتقریبا ...

چه طور درمان کردی من هنوز کیست میگیرم با اینکه خیلی رعایت‌میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه عزیزم ! یه روز خبر بارداری ی نفر و شنیدم خیلی واسش خوشحال بودم اما تا کلید انداختم تو قفل د ...

درکت میکنم عزیزم

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
الان پرولاکتین شما نرمال شده؟ بازم قرص مصرف میکنی؟؟؟چند وقت طول کشید و درمان شد؟

من مشکل پرولاکتینم مال کم کاری تیروئید بود. دوماه قرص تیروئید خوردم وی سری قرص ک مال پرولاکتین بود. دوماه پیش آز دادم دکترگفت خوب شده. خودمم سینه هاموچک کردم ترشح نداشتن

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
نامنظم بودن قاعدگی. واسه من فقط همین بودولی برابعضیاموهای زائدزیاد. جوش های هورمونی

من فقط موی زائددارم دکتربرام ازمایش خون دادبعدگفت پرموییتم ارثیه ومشگل بارداری نداری اصلا..ولی من فک میکنم غیرطبیعیه چون پرموییم زیاده به نظرت دوباره برم دکتروازمایشواینا

من مشکل پرولاکتینم مال کم کاری تیروئید بود. دوماه قرص تیروئید خوردم وی سری قرص ک مال پرولاکتین بود. ...

مال من نرمال ک میشه  قرص و ک قطع میکنم یک ماه بعدش دوباره بالا میره. عزیزم بعد یک یا دوماه دوباره ی آزمایش پرو بده

چه طور درمان کردی من هنوز کیست میگیرم با اینکه خیلی رعایت‌میکنم

پرولاکتینم درمان شدولی تنبلی هنوزدارم وبخاطرهمین باردارنمیشم 

مال من نرمال ک میشه  قرص و ک قطع میکنم یک ماه بعدش دوباره بالا میره. عزیزم بعد یک یا دوماه دوبا ...

فک کنم منم همینطوری باشم. اخه باردارنمیشم 

فک کنم منم همینطوری باشم. اخه باردارنمیشم 

شوهرم هیچ مشکلی نداره منم پرولاکتینم 680 بود الان زیر 30 هستش با قرص کابولین و 1 سال و 8 ماهه منتظر  

بادر کنین شاید من از امدن کرونا زیاد ناراحت نشدم اخه اگه کرونا نبود عید تو این دید و بازدید عید خیلیا برای بچه اذیتم میکردن...منم حساسم فقط گریه میکردم....کرونا که امد منم یکم ارامش پیدا کردم....

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍